banner113

Ak Parti Mardin İl Başkanı Dündar’a Tebrik Ve Teşekkür

1 Kasım Pazar günü gerçekleştirilen 26. Dönem Milletvekilliği genel seçimlerinde Mardin genelinde başarılı bir grafik çizen AK Parti Mardin İl Teşkilatı, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş’tan teşekkür aldı.

Ak Parti Mardin İl Başkanı Dündar’a Tebrik Ve Teşekkür

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş, 1Kasım Genel Seçimleri’nde önemli bir başarıya imza atan AK Parti Mardin İl Teşkilatı’na teşekkür etti. Tebrik ve teşekkür belgesini AK Parti Mardin İl Teşkilatı adına İl Başkanı Mehmet Ali Dündar’a sundu.

İl Başkanı Dündar’ı makamında ağırlayan Teşkilat Başkanı Ataş, “Mardin Teşkilatı 1 Kasım Genel Seçimlerinde yüzde elliye yakın bir oranla oylarını artırarak büyük bir başarı sağlamıştır. Tüm olumsuz şartlara rağmen Mardin’den böylesine güzel bir sonucun çıkması bizde de büyük sevinçle karşılanmıştır. Ayrıca önümüzde ki seçimlerde çıtayı daha da yükselteceklerine olan inancım tamdır. Sayın Dündar’a şuana kadar yapmış oldukları özverili çalışmalarından ötürü bu belgeyi teşkilatı adına kendisine takdim ediyorum”. Dedi.

Tebrik ve Teşekkür Belgesi’ni büyük bir gurur ve cesaretle aldıklarını dile getiren AK Parti Mardin İl Başkanı Dündar,” bu belgeyi yapılan zorlu ve meşakkatli çalışmalar sonucunda aldık. Bizler AK Parti adına Mardin’de yapılabilecek en iyi çalışmaları yapmaya çalıştık. Çünkü Mardin konumu itibariyle siyaseti zor olan bir bölgedir. Buradan çıkarılabilecek her oy çok değerliydi. Bizler bu hassasiyet dâhilinde çalışmalarımızı yürütmeye çalıştık. Bu anlamda teşkilattaki arkadaşlarıma da sizlerin huzurunda teşekkür ediyorum.” Dedi.

105’inci Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı için Ankara’ya giden Dündar, Mardin adına büyük önem taşıyan bazı konular için çeşitli temaslarda bulundu.

Güncelleme Tarihi: 26 Kasım 2015, 07:44

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER