banner113

AK Parti Kızıltepe 7.Olağan Kongresinde, Bülent Şahin Güven Tazeledi.

AK Parti Kızıltepe 7.Olağan Kongresinde, İlçe Başkanlığı görevini yürüten Bülent Şahin yönetimi kongrede resmen seçilerek güven tazeledi.

AK Parti Kızıltepe 7.Olağan Kongresinde, Bülent Şahin Güven Tazeledi.
AK Parti Kızıltepe İlçe Başkanlığı görevini pandemi nedeniyle bir yıla aşkın süredir vekaleten sürdürmekte olan Kızıltepe İlçe Başkanı Bülent Şahin, gerçekleştirilen 7. olağan kongrede tek listeyle seçime gidildi. Kızıltepe Özcan Yıldız İmam Hatip Lisesi Kapalı Spor salonunda düzenlenen 7. olağan kongrede katılımcılar pandemi hassasiyetine uygun oturma düzeninde kongreyi takip ettiler.

 

Kongreye, AK Parti Mardin Milletvekili Cengiz Demirkaya, AK Parti 24. Dönem Mardin Milletvekili Abdurrahim Akdağ, AK Parti İl Başkanı Faruk Kılıç, AK Parti 5. Dönem İl Başkanı Mehmet Ali Dündar, 21. Dönem Mardin Milletvekili ve Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin, Artuklu Belediye Başkanı Abdulkadir Tutaşı, Ömerli Belediye başkanı Hüsamettin Altundağ, Dargeçit Belediye başkanı Mehmet Cüneyt Aksoy, Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Özkan, partinin ilçe başkanları, önceki dönem ilçe başkanları ile Milletvekili ve Belediye başkan adayları ve aday adayları, teşkilat mensupları, STK temsilcileri ile davetliler hazır bulundu.

Kızıltepe 7.Olağan Kongresinde ilk konuşmayı yapan AK Parti İlçe Başkanı Bülent Şahin, pandemi nedeniyle kongrenin ertelenmesi nedeniyle bir yılı aşkın sonra gerçekleştiğine dikkat çekerek katılımcıları selamladıktan sonra şunları söyledi:

Ak parti Kızıltepe 7. Olağan kongresine hoş geldiniz şeref verdiniz. Kongremizin ülkemize, milletimize, Mardin’imize ve Kızıltepe için hayırlara vesile olmasını rabbimden niyaz ediyorum.

Çok değerli katılımcılar,

Türkiye'nin büyümesi, güçlenmesi her alanda hedeflerine doğru emin adımlarla ilerlemesi için gece-gündüz çalışan sayın cumhurbaşkanımız liderliğinde sizlerin de desteği ve hayır duasıyla bu kutlu davaya hizmet etmek için ekibimizle birlikte elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız. Rabbim bizi davamız da mahcup eylemesin.

Çok kıymetli hemşerilerim,

Kızıltepe Mardin’imizin, bölgemizin, Mezopotamya ovamızın gerek tarımıyla gerek sanayisi ile gerek tarihi ipek yolu üzerindeki konumuyla çok değerli bir ilçesidir.

Bu güzel şehrimize ak parti çatısı altında hizmet etmek, değerli arkadaşlarımızdan almış olduğumuz bayrağı ekibimizle birlikte ve sizlerin desteğiyle daha ileriye taşıyabilmek için gece-gündüz çalışacağımızdan şüpheniz olmasın.

 Allah'ın izniyle ak parti Kızıltepe ailesini daha da büyütecek, saflarımızı hem genişletecek hem de daha sıklaştıracağız. Ahde vefa'yı asla ihmal etmeyi buna ilave olarak yeni isimlerle, yeni hizmet erleri ile kadrolarımızı tahkim edeceğiz.

Göreve geldiğimiz günden bu yana üye çalışmalarında partimize 3020 üye kaydı yaptık. Pandemi süreci boyunca tüm üyelerimizi birebir aradık hal hatırlarını sorduk. Sıkıntısı olan üyelerimizin dertleri ile dertlendik. Sıkıntılarını gerekli mercilere bildirdik.

Ve sonuç odaklı yardımcı olduk. Hayırsever iş adamlarımızı gönderdiği bin adet erzak kolasini yardıma muhtaç olanlara ulaştırdık.

Maddi durumu olmayan çocuklara bayramlık elbise dağıtımı yaptık.

Covid-19 hastalığına yakalanan vatandaşlarımızın gereken tedavilerinin yapılması için hastaneler nezdinde gereken hizmetlerin sunulmasını birebir takip ettik.

Değerli dava arkadaşlarım,

Malumunuz olduğu üzere zor bir dönemden geçiyoruz.

Yaşamış olduğumuz hastalık illeti ve etkileri bir yana Türkiye bir ateş çemberi içinde dört bir koldan saldırı altındadır.

Nasıl ki 15 Temmuz kanlı darbe teşebbüsünün yaşandığı gece omuz omuza gönül gönüle vererek, darbeye cumhurbaşkanımız önderliğinde direndiysek, yine çok şükür tüm bunlara gereken cevabı verebilecek birlik, beraberlik, cesaret, dayanışma ve Recep Tayyip Erdoğan gibi bir lidere sahibiz.

Bu büyük bir nimettir. Ak parti sadece Türkiye'nin değil dünyanın en güçlü, en disiplinli siyasal organizasyonudur.

Sayın cumhurbaşkanımız liderliğinde ve ak parti siyasi önderliğinde inşallah çok daha güzel bir geleceğe hep birlikte yürüyeceğiz.

Bunun için hepimizin sorumluluğumuzun farkında olup yerelde ilçe yönetimi, kadın kolları, gençlik kolları, mahalle başkanları ve partimizin her kademesi ile halkımızın yanında olup onlara hizmet etmek için gece-gündüz çalışma yükümlülüğümüz var.

Unutulmamalı ki, davası ümmet olanın derdi de büyük oluyor. Ak parti artık sadece Türkiye'nin partisi değildir.

 Türkiye dışında yaşayan ve Türk kimliği taşımayan milyonlarca insanın davası ve sevdasıdır.

Ak parti, Osmanlı artığısınız dediklerinde kahrolan Kerküklü teyzenin;

Bizi kimlere bırakıp gittiniz diye haykıran Halepli dedenin;

Siz çağrılınca değil beklenen bir milletsiniz diyen Bosnalı annenin;

Parmağını kendine silah doğrultulmuş İsrail askerine, cesaretle sallayıp bir gün gelecekler diye bağıran Gazzeli çocuğun umudur.

Rabbim davamızda yar ve yardımcımız olsun,

Bizleri dostlarımızın hayır duasından mahrum bırakmasın,

Davamız, sevdamız, partimiz sayın cumhurbaşkanımıza güç kuvvet versin.

Bu duygu ve düşüncelerle bizleri bugün yalnız bırakmayan siz değerli büyüklerime, kardeşlerime şükranlarımı arz ediyorum.

“Darbecilerin zulmüne uğrayan, işkence gören, idam edilen tüm vatandaşlarımızı saygı ve rahmetle yad ediyorum”

Ak Parti Kızıltepe İlçe Başkanı Bülent Şahin’in ardından konuşma yapan İl başkanı Faruk Kılıç ise yaptığı konuşmada;

“14 Ağustos 2001 de Hiçbir Şey Eskisi Gibi Olmayacak deyip çıktığımız, bu güne İnandığı Yolda Yürüyen çok kıymetli hemşerilerim ve bu özel günümüzde davetimize icabet eden değerli misafirler, Ak Parti Kızıltepe 7. Olağan Kongremize Hoş geldiniz Şeref verdiniz.

Hepinizin bildiği üzere heyecanla hazırlanmış olduğumuz kongremiz ve siz değerli dostlarımızla buluşmamızı, tüm dünyayı etkisi altına alan pandemi sebebiyle, sizlerin sağlığını tehlikeye atmamak adına ertelemek zorunda kalmıştık. Bu sebeple dostların vuslatı bugün gerçekleşmiş oldu . Ancak unutmayalım ki devam etmekte olan bu musibetten korunmak için Temizlik-Mesafe ve Maske kuralı geçerliliğini korumaktadır ve bizler tedbirimizi alarak takdiri yüce Allah’a bırakıyoruz.

 

“Darbecilerin zulmüne uğrayan, işkence gören, idam edilen tüm vatandaşlarımızı saygı ve rahmetle yad ediyorum”

Dün 12 Eylül 1980 darbesinin yıldönümüydü, 12 Eylül maalesef ki ülkemiz tarihine kara leke olarak yer edinmiş darbe cuntasının en menfur örneklerindendir. 12 Eylül demokrasi tarihimizde kara bir leke olarak kalacaktır. O karanlık günlerde darbecilerin zulmüne uğrayan, işkence gören, idam edilen tüm vatandaşlarımızı saygı ve rahmetle yad ediyorum. Bu millet, bir daha asla yeni 27 Mayıs'ların, 12 Eylül'lerin, 28 Şubat'ların, 15 Temmuz'ların yaşanmasına izin vermeyecektir. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN’IN feraseti ve milletimizin engin kahramanlığı sayesinde bertaraf edilen 15 Temmuz darbe girişimiyle birlikte tarihe gömülmüş olan darbeci zihniyete, demokrasi ne demekmiş, milletin egemenliği ne anlama geliyormuş gösterdik.

 

“Kızıltepe için, Mardin için, Türkiye için İlk Günkü Aşk ile Yürümeye devam edeceğiz.”

Değerli hemşerilerim

Hepiniz biliyorsunuz ki sırat-ı müstakimde olan, yani hak yolda yürüyen siz değerli kardeşlerimle ortak değerlerimiz var. Bunların başında din kardeşliğimiz, dava arkadaşlığımız, hizmet aşkımız ve sevdamız yatmaktadır. Bizler inanç merkezli, milli ve manevi değerlerine sahip çıkan, “insanı yaşat ki devlet yaşasın” düsturuyla; Kozmopolit bir yapıya sahip olan Kızıltepe İlçemizde Kürt, Türk, Arap, dil,din,ırk  ayrımı yapmadan herkesi kucaklayan bir anlayışla ve buna inanan sizlerle büyüdük daha da büyüyeceğiz inşallah !

Kızıltepe için, Mardin için, Türkiye için İlk Günkü Aşk ile Yürümeye devam edeceğiz…

Kıymetli Dava Arkadaşlarım.

Teşkilatlar olarak yerel de Sayın Cumhurbaşkanımıza güç vermek onun yükünü hafifletmek adına gecemizi gündüzümüze katarak Tevazu, samimiyet ve ihlasla çalışmalarımızı sürdürmeliyiz.

İnandığımız bu yolda Cumhurbaşkanımız ve dava arkadaşları ile birlikte saf tutarak omuz omuza vererek yürüyüşümüzü istikamet üzere sürdürmeliyiz.

Değişime ilk önce kendi nefsimizle başlamalıyız.

Teşkilat mensupları olarak dilimize, tavrımıza, davranış biçimlerimize dikkat ederek hiç kimseyi incitmeden çalışmalarımızı sürdürmeli insanların gönül dünyasına dokunarak yüreklerini fethetmeliyiz.

Rahmet elçisi peygamber efendimize ithafen;

Eğer kaba, katı kalpli olsaydın hiç şüphesiz etrafından dağılır gidelerdi.

Uyarısını dikkate alarak çalışmalarımız sürdürmeliyiz.

Hiç kimseyi ötekileştirmeden, birbirimize sevgi ve saygı çerçevesinde birbirimizin hakkını hukukunu gözeten bir anlayışla hareket etmeliyiz.

Birbirimizi gönülden seveceğiz. Birbirimizi çekiştirmeden dedikoduya mahal vermeden kardeşlik hukukumuza halel vermeden birbirimize inanarak birbirimize güvenerek bir duvarın tuğlaları gibi kenetlenerek çalışmalarımızı sürdürmeliyiz.

Üslubumuza dikkat ederek hükümetimizin ekonomi- sağlık- sosyal hizmetler – ulaştırma ve diğer alanlarda yapmış olduğu hizmetleri muhataplarımıza aktarmalıyız.

 

 “Bu davanın sahibi bu dertle dertlenmiş tüm hemşerilerimizdir”

Bu dava da yer almak isteyen herkes bu davanın asıl ferdidir. Bu davanın sahibi bugün burada bu salonu dolduran siz kıymetli hemşerilerimizdir.

Bu davanın sahibi evinde bizlere dua eden yaşlı annelerimiz, babalarımız, amcalarımız dedelerimizdir. Bu davanın sahibi esnaflarımız, çiftçilerimiz, emeklilerimiz, EMEKÇİLERİMİZDİR. Hulasa bu dertle dertlenmiş tüm hemşerilerimizdir.

Kıymetli Hemşerilerim.

31 Mart seçimlerinde göreve gelen yaptığı hizmetlerle fark yaratan 5 belediye başkanımızı tebrik ediyorum.

Bugüne kadar teşkilatlarımızda görev alan arkadaşlarımıza teşekkür eder, yeni seçilecek yönetim ve başkanına başarılar dilerim. Hepinizi Allah’a Emanet Ediyorum. Allah Yar Ve Yardımcımız Olsun.

İl –İlçe Başkanlarının ardından selamlama konuşmasında bulunan Ak Parti Mardin Milletvekili Cengiz Demirkaya’da Ak Parti Hükümetlerinin çalışmalarını aktardığı konuşmasında şunları söyledi:

Dünyayı ve ülkemizi etkileyen korona virüs salgını sebebiyle 7. olağan ilçe kongrelerimize ara vermiştik. Yeni normalleşme kuralları çerçevesinde bugün Kızıltepe ilçemizde maske, mesafe ve hijyen tedbirlerini en üst düzeyde tutarak devam ediyoruz. Kongremizin ve kongrelerimizin ülkemize, demokrasimize, Mardin’imize ve Kızıltepe’mize hayırlar getirmesini diliyorum.

 

Değerli Dava Arkadaşlarım,

Sandık başkanı ve mahalle temsilcisi olarak başladığım bu kutlu çatı altında mevla’m ilçe başkanlığı, il başkan yardımcılığı ve Milletvekili olarak hizmet etmeyi  nasip etti.

Bizler bu makama gelmeden önce bizden önceki büyüklerimizin ve Genel Başkanımız/Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın gösterdiği istikametten ayrılmadan, hiçbir yere kaymadan bu kutlu yoldan giderek bu hizmet makamına geldik.

 

“Gücünüz ve Gücümüz Hak ve Halk”

Hiçbir başarı tesadüfî değildir. Bizler, bugün vekilleriniz olabiliriz; fakat her birimiz istisnasız gönül verdiğimiz davamızın ocağı konumunda bulunan teşkilatlarımızda yetişerek, örnek aldığımız değerli büyüklerimizin yolunda yürüyerek bu mevkilere geldik.

 

Bu itibarla özellikle siz sevgili gençlere en önemli tavsiyem, kendinizi bizden bayrağı devralacağınız o kutlu güne en mükemmel şekilde hazırlama gayreti içinde olmanızdır. Ülkemizin geleceğinde en büyük belirleyici teşkilatlarımızdaki gençlerimiz olacaktır. Gençlerimizin sahip çıktığı kadınlarımızın nakşettiği bir Türkiye’nin sırtını yere getirmeye hiç kimsenin gücü yetmeyecektir. “Gücünüz ve Gücümüz Hak ve Halk” olsun. Yaptığımız bütün işlerde Rabbim bizleri utandırmasın.

Değerli Dava Arkadaşlarım,

AK Parti olarak bizim en büyük özelliğimiz, gönül bağıyla birbirimize bağlı olmamızdır. Birlik ve bütünlüğü her şeyin üzerinde tutmamızdır. Kişisel hesapların, sen- ben çekişmelerinin AK Parti’de yeri yoktur;

Olmamalıdır.

Herkes milletimizin omuzlarımıza yüklediği kutsal emanetin aynı derecede sahibidir, sorumlusudur, takipçisidir.

Mahalle başkanlarımızdan başlayarak, ilçe teşkilatlarımıza, il teşkilatlarımıza, genel merkez organlarımıza, belediye meclislerimize, Türkiye Büyük Millet Meclisi Grubumuza kadar AK Parti’nin hücrelerini oluşturan birimlerde görev alan herkes bu ekibin vazgeçilmez bir parçasıdır.

İşte bu sayede AK Parti hükümetleri olarak 18 yıldır iktidardayız.  5 genel seçimde üst üste kazanarak hiçbir iktidara nasip olmayan önemli bir başarıyı elde ettik. Bu başarı bir bütünün fedakârlıklarıyla ve gayretleriyle olmuştur. Bunun için siz değerli dava arkadaşlarıma özverili çalışmalarınızdan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Çok değerli dava arkadaşlarım;

Biz AK Parti olarak diyoruz ki hizmet kervanı devam ediyor. Ak Parti; ülkenin kaderini değiştiren, milletinin refah düzeyi yüksek bir şekilde yaşamasını sağlayan, daha demokratik ve sivil bir irade ile yönetilmesi için mücadele sarf eden bir partidir. Onun için diyoruz ki İNANDIĞIN YOLDA YÜRÜ.

İnandığımız yolda ülkemizin büyümesi, güçlenmesi, her alanda hedeflerimize doğru ilerlemesi için gece-gündüz çalışıyoruz.

Milletimizden aldığımız güçle, siz teşkilatlarımızın desteğiyle, mazlumların, yetimlerin, öksüzlerin hayır duasıyla durmak yok, yola devam diyoruz.

İlimizde ve ilçelerimizde bu mücadeleye devam ediyoruz. Kalkınması için mücadele ediyoruz.

Ama asıl meselemiz sorumluluğunu üstlendiğimiz kutlu davaya hizmet etmek, şahsiyetimizle, siyasetimizle, duruşumuzla, icraatımızla milletimizin gönlünü kazanmaktır.

İçimizden kim olursa olsun kendi özel işi ve ilişkilerine dair şayet herhangi bir konuyu davasına, hizmetin önüne koyuyorsa üstlendiği görevin hakkını veremiyor demektir.

Bütün kademelerimizle beraber; önce ülkem, önce milletime hizmet, önce partim, diyerek işlerimize dört elle sarılmak mecburiyetindeyiz. Aksi halde sadece milletimize mahcup olmakla kalmaz, aynı zamanda hizmetkârı olduğumuz kutlu davaya da zarar veririz. Allah göstermesin hiç birimizin böyle bir vebalin altına bilerek ve isteyerek girebileceğine ihtimal vermiyorum.

Her zaman söylediğimiz gibi, AK Parti milletimiz tarafından kurulmuş ve bugüne kadar da milletimizin desteği, duası sayesinde ayakta kalmış bir partidir. Bizim Rabbimizden başka yönelecek hiçbir mabudumuz, milletimizden başka yaslanacak hiçbir dayanağımız yoktur.

Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da dediği gibi; Mahallemizde, beldemizde, ilçemizde, ilimizde halka hizmeti hakka hizmet anlayışla yaptık. Bu şekilde hizmet eden dava arkadaşlarımızın emeğini;  -kibirlerini önüne koyanların, kibirlerinden vazgeçmeyenlerin kaprislerine feda etmedik; etmeyeceğiz.

-Fitne fücur tacirlerine prim vermedik; vermeyeceğiz.

-Dedikodulara asla kulak asmadık; asmayacağız. Biz kendi işimize bakacağız.  Çünkü yapacak daha çok işimiz var. Bu millet bizden hizmet bekliyor. Hakk’ın ve halkın rızasını kazanacak işler yapmaya devam Allah’ın izniyle devam edeceğiz.

 

Kıymetli Kardeşlerim,

Partimizin bugün geldiği yeri ve geleceğini değerlendirirken son yıllarda yaşadığımız tarihi olayları asla göz ardı edemeyiz.

-Partimiz 2007 Cumhurbaşkanlığı seçiminde 367 krizi ile karşı karşıya geldi.

-Partimiz e muhtıra ile karşı karşıya kaldı.

-Partimiz kapatma davası ile karşı karşıya kaldı.

-Partimiz, ağaç bahanesiyle sokaklarımızı ateşe veren, esnafımızın malını, mülkünü yağmalayan çapulcularla mücadele etti.

-Partimiz bölgemizde terör estiren çukur siyasetinden çıkamayan zihniyetle mücadele etti.

-Partimiz, 17-25 Aralık Fetöcü Yargı darbesiyle karşı karşıya kaldı.

-Partimiz, Devletin namuslarına emanet ettiği silahı, tankı, topu, uçağı millete karşı kullanan 15 temmuz FETÖ'cü hainlerle mücadele etti.

-Bütün bu sorunları ise yılmayan dik duran ama diklenmeyen sadece ülkesinde değil Dünya nezdinde bir Liderimiz olan Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde üstesinden geldik ve bundan sonra da gelmeye devam edeceğiz. Biz biliyoruz ki; biz tökezlersek ümmetimiz tökezler.  Ama biz güçlü olursak ülkemiz de güçlü olur; bütün dünya mazlumlarının umudu olur.

“Her zaman mazlumun yanında zalimin karşısında olan bir dava hareketiyiz. “

AK Parti 18 yıldır milletimizin yanında, milletimizin içinde, milletimizin hizmetindedir. 18 yılda yol oldu, köprü oldu, hava yolu halkın yolu oldu. Okul oldu; okuttu. Sevgi oldu; herkesi bağrına bastı. Hastane oldu; herkese ayrım yapmadan şifa dağıttı. Sağlıkta, eğitimde, sosyal güvenlikte, yoksullara, engellilere, yaşlılarımıza verdiğimiz hizmetlerde “bu da yeter” diye düşünmedi asla. Her alanda en ileri, en güzel, en kaliteliyi bu millete sunmak için gece- gündüz demeden çalıştı.

-Türkiye’yi 238 milyar dolarlık bir milli gelirden almış bunu 754 milyar dolara çıkarmıştır.

-IMF’ye olan borcunu ödemiş, ekonomik bağımsızlık istikametinde önemli bir adım atmıştır. Satın alma gücü paritesine göre dünyanın en büyük 13. Ekonomisi yapmıştır.

-36 milyar dolar ihracatı 180 milyar dolara çıkaracak şekilde üretimi artırmıştır.

-20 milyar dolarlık Merkez Bankası rezervini 105 milyara çıkarmıştır.

-Savunma sanayiinde yüzde 30’luk yerli üretimi yüzde 70’e çıkarmış ve Türkiye dünyada bu alandaki dört devletten biri olmuştur!

-Sağlık alanında dünyaya örnek olacak bir başarı sergilemiş pandemi sürecinde 134 ülkeye yardım edecek güce kavuşturmuştur.

-Parası ödeyemediği için hastaları rehin kalan ülkemizi, dünyada parmakla gösterilen bir sağlık sistemiyle tanıştırdı. Bu arada Mardin’imize de 950 yataklı bir şehir hastanesi yapılacak inşallah.

-Derin denizlerde hidrokarbon arayabilen dünyadaki 10 ülkeden biri olmuş ve nihayetinde 320 milyar metreküp doğal gaz keşfi yapmıştır.

-Yerli tank, yerli uçak, yerli otomobil projelerini başlatmış yerli elektrikli tren üretecek kadar sanayii geliştirmiştir.

-Yüzde yüz yerli yazılımlar ile Göktürk 1 ve Göktürk 2 uydularımızı gökyüzüne göndermiştir.

-Libya ile yapılan anlaşma ile Mavi Vatanımız Akdeniz’de dengeleri değiştirmeye başlamış ve Libya’ya asker göndermiştir.

-Birçok kimsenin adını bile işitmediği ancak stratejik öneme sahip Sevakin Adasına ve Katar’a  üs kurmuştur.

-Etrafı büyük istikrarsızlıklarla dolu olan ülkemizin güvenliği için S-400 savunma sistemleri ülkemizde konuşlandırmıştır. Ve nihayetinde kendi

kabuğunu kıran güçlenen ülkemizi ve onu güçlendiren liderimiz sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı tıpkı tarihte daha önce topraklarımızı işgal edip abdülhamid hanı hedef gösterdikleri gibi hedef gösteriyorlar. İmam şafinin dediği gibi düşmanın okunu izlemek gerek.

 

Nereden nereye

İşte bütün bu aşamalara Çanakkale ruhu ile sizler sahip çıktınız.  İşte bu sahiplenme sayesinde AK Parti;

Bunlar yetmez diyor. Devlet-millet sırt sırta verdikçe inşallah ülkemizin bu başarı grafiği yükselmeye devam edecektir." "Bahanelere sığınmadan, zorluklara aldırmadan büyük ve güçlü Türkiye'yi inşa etmek için koşacak, koşturacak, var gücümüzle çalışacağız. Ok yaydan fırlamıştır hedefini bulacaktır. “

Bu hedefi de daha ileriye taşıyacak olan;  siyasete güç veren, demokrasiye sahip çıkan, milletin davasını omuzlayan, milletin derdini kendi derdi bilen, binlerce yıllık tarihi bilinci yüreklerinde taşıyan, şehidinin emanetine sahip çıkan sizlerle daha ileriye taşınacaktır. Bu taşımayı sadece kendimiz için değil dünya mazlumları için yapacağız. Çünkü biz “Her zaman mazlumun yanında zalimin karşısında olan bir dava hareketiyiz. “

 

Değerli dava Arkadaşlarım,

Bu duygularla, ilçe teşkilatımızda bugüne kadar görev almış, hizmet etmiş, sorumluluk üstlenmiş, başkanından mahalle veya köy temsilcisine kadar her bir arkadaşıma en kalbi şükranlarımı sunuyorum. Bu kutlu yolculuk esnasında hayatını kaybetmiş arkadaşlarımıza Allahtan rahmet diliyorum. Kongrede seçilecek kardeşlerime şimdiden başarılar diliyorum. Kongremizin, hayra, dostluğa, birlik ve dayanışmaya vesile olmasını, demokrasi ve kardeşlik içinde yürütülmesini temenni ediyor; sizleri sevgiyle, saygıyla selamlıyorum.

Güncelleme Tarihi: 14 Eylül 2020, 15:52

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER