Mardin’de aralarında hırsızlık ve Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Ticareti Yapma veya Sağlama suçundan arananlarında olduğu

Mardin Emniyet Müdürlüğü haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari suçluların yakalanması amacıyla yürüttüğü çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

İl Emniyet Müdürlüğü tarafından 13-19 Ocak 2025 tarihleri arasında aranan suçluların yakalanması için yapılan çalışmalarda toplam 45 kişi yakalandı. Bunlardan 17’si, Emniyetteki işlemlerinin ardından tutuklanarak cezaevine konuldu.

Mardin de 41 firari suçlu yakalandı
Mardin de 41 firari suçlu yakalandı
İçeriği Görüntüle

Yakalanan şahıslar arasında; “Bina İçerisinde Muhafaza Altına Alınmış Eşya Hakkında Hırsızlık” suçundan “20 yıl 5 ay 20 gün “,  “Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Ticareti Yapma veya Sağlama” suçundan “12 yıl 6 ay” ve ”Bina veya Eklentisi İçerisinde Muhafaza Altına Alınmış Eşya Hakkında Hırsızlık” suçundan “8 yıl 4 ay” hapis cezası alan 3 şahıs da bulunuyor.

Mardin Emniyet Müdürlüğü; firari suçluların sokaklarımızda dolaşmasını engellemek için sene başından bu yana çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.