banner113

Vali Yaman 23 Nisan Bayramı mesajı yayınladı

Mardin Valisi/Büyükşehir Belediye Başkan vekili Mustafa Yaman, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir Kutlama Mesajı yayınladı.

Vali Yaman 23 Nisan Bayramı mesajı yayınladı

Vali Yaman, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı medemiyle yayınladığı mesajda şunları söyledi,

“Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 100. yıldönümünü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyorum.

Ulusal egemenliğimizin tescillendiği 23 Nisan Günü’nü, Cumhuriyetimizin Kurucusu M. Kemal Atatürk, ülkemizin geleceği olarak gördüğü, saflığın ve masumluğun timsali olan gelecekte ülkemizin sorumluluğunu devralacak çocuklarımıza bayram olarak armağan etmiştir.

Bütün dünyada olduğu gibi ülkemizi de etkisi altına alan koronavirüs  salgını sebebiyle alınan tedbirlere uyduğunuz, evinizde kalarak eğitime uzaktan devam ettiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum. Bilmenizi istiyorum ki, bu sıkıntıları birlikte aşacağız. Bizlerde her zaman, iyi bir şekilde yetişmeniz için sizlere gerekli desteği ve alt yapının sağlanması için büyük çaba içerisinde olacağız.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere vatanımızın bağımsızlığı, birlik ve bütünlüğü uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizi, ebediyete intikal eden kahraman gazilerimizi rahmet ve minnetle yâd ediyor, milletimizin ve bu günü anlamlı kılan Türk ve dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı içtenlikle tekrar kutluyorum.

 

Güncelleme Tarihi: 30 Nisan 2020, 22:53

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER