banner113

USTAD’tan 28 Şubat Açıklaması

Türkiye’de “28 Şubatçılar” Filmi Yeniden Sahneleniyor

USTAD’tan 28 Şubat Açıklaması

Son yıllarda ülkeye refah, huzur ve güvenin hakim olmaya başlandığı zamanlarda; milleti algı operasyonları ile kandırmak, ilerleyen çözüm sürecini baltalamak, halkı ve ülkeyi kaos ortamına sürüklemeye çalışanların masa başında yeni senaryolar yazdığına şahit oluyoruz.

 

     Uluslararası Stratejik Tahlil ve Araştırma Merkezi Bölge Uzmanı Tekin Oruç, açıklamasında şunları söyledi. Özelde bölgemiz, genelde ise ülkemizin tüm kesimleri derin ve şeffaf olmayan yapıların karanlık eylemlerinden çok çekmiş, faaliyetlerinden muzdarip olmuştur.

 

Oruç, açıklamasında devamında şunları ifade etti. Son aylarda yaşanan kirli dinlemelerin, yargı keşmekeşliğinin vaziyeti ve milletin iktidarını farklı pozisyonlarla değiştirme, senaryolarını masa başında yazma ve bu senaryolara başrol oyuncu bulma çalışmalarına başlandığını söyledi. Bu tablo tamda 28 Şubat’ın, geç kalmış ikinci perdesinin hazırlıklarına benziyor. Dedi.

 

Bölgedeki tek düşünce kuruluşu olarak bizler; “Milletin iktidarını, yine Millet’tin kendisinin değiştirme kuvvetine ve egemenliğine inanıyoruz”

 

Milletin verdiği kararları ancak Milletin kendisinin değiştireceğinin ilkesine güven duyduğumuzu belirtir. Ülkemizin demokrasisine darbe vuran 28 Şubat benzeri eylem ve faaliyetlere itibar gösterilmemesinin gerekliliğine inanıyoruz. Diyerek açıklamasını bitirdi.

 

 

          Tekin ORUÇ

(USTAD)-Uluslararası Stratejik

Tahlil ve Araştırma Merkezi

          Bölge Uzmanı

Güncelleme Tarihi: 25 Şubat 2014, 20:39

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER