banner113

MUSİAD Dost Meclisini Basınla Yaptı

MÜSİAD Mardin Şube şubesi 2015 yılı ilk dost meclisini basınla gerçekleştirdi.

MUSİAD Dost Meclisini Basınla Yaptı
MUSİAD üyesi Fethullah demir ev sahipliğinde Kızıltepe ilçe merkezindeki bir otelde basınla akşam yemeğinde bir araya gelen MUSİAD Mardin şubesi dost meclisi toplantısına MUSİAD Mardin şube başkanı Mehmet Nurettin Kasap ve üyeleri, Mardin basın ilan kurumu müdürü Adnan Günbegi, Mardin valiliği basın müdürü Hüseyin Kurtay, Mardin  ve ilçelerinde ulusal ve yerel alanda görev yapan gazeteciler katıldı.

Toplantıda Mardin basın ilan kurumu müdürü Adnan Günbegi, Mardin valiliği basın müdürü Hüseyin Kurtay, Mezotamya Gazeteciler Cemiyeti başkanı Cemil Aydoğan, Mardin gazeteci ve yazarlar Cemiyeti Başkanı Nezir Güneş, Mardin Gazeteciler Derneği başkanı, Mehmet Çelik Kızıltepe gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Halit Solhan gazetecilerin sorunları ile ilgili birer konuşma yaptılar.

Dost meclisinin açılış konuşmasını yapan ev sahibi Fethullah Demir, şunları söyledi. “hepinizi burada ağırlamaktan şeref duyduğumu belirtmek istiyorum. Yemek bir bahaneydi. Bu vesileyle tüm dostlarımızla bir araya gelmek bizim için ayrı bir mutluluktur. Diye konuştu.

Mardin MUSİAD şube başkanı Mehmet Nurettin Kasap, ise “Basınımızın değerli temsilcileri değerli üyelerimiz bu yıl ilkini gerçekleştirdiğimiz dost meclisini çok değer verdiğimiz basın mensuplarıyla beraber yapmayı uygun gördük. Bu vesileyle ev sahibi değerli üyemiz Fethullah demir ve siz değerli basın mensuplarına kıymetli üyelerimize valilik basın müdürüne basın ilan kurumu Mardin müdürüne bugün üyelerimizin haricinde aramızda bulunan değerli iş adamlarına bu davetiye icabet etiklerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum.” İfadelerini kullandı.

Verilen yemeğin ve konuşmaların ardından Mardin MUSİAD şube başkanı Mehmet Nurettin Kasap ile eski Mardin MUSİAD başkanı Mehmet Ali Dündar ile beraber Dost meclisine katılan Mardin basın ilan kurumu müdürü Adnan Günbegi, Mardin valiliği basın müdürü Hüseyin Kurtay, Mezotamya Gazeteciler Cemiyeti başkanı Cemil Aydoğan, Mardin gazeteci ve yazarlar Cemiyeti Başkanı Nezir Güneş, Mardin Gazeteciler Derneği başkanı, Mehmet Çelik Kızıltepe gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Halit Solhan ile ev sahipliğini yapan Fethullah Demir’e birer plaket verildi.(Mehmet Aslan-İLKHA)

Güncelleme Tarihi: 11 Şubat 2015, 15:10

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER