banner113

MTDF Yönetiminden Artuklu Belediye Başkanı Irmak’a Ziyaret

Mardin Toplumsal Dayanışma Federasyonu (MTDF) yönetimi Mardin Artuklu merkez ilçe Belediye Başkanı Emin Irmak’ı makamında ziyaret etti.

MTDF Yönetiminden Artuklu Belediye Başkanı Irmak’a Ziyaret

Artuklu Belediye Başkanı Emin Irmak Mardin Toplumsal Dayanışma Federasyonu yönetim kurulu üyelerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek;  “Bölgemizde coğrafyamızda hepimizi üzen gelişmeler yaşanıyor.  Böyle dönemlerde sivil toplum örgütlerine çok iş düşüyor. Avrupa Ülkelerinde demokrasi ve insan hakları alanlarında sivil toplum örgütleri etkili ve belirleyicidirler.”  Dedi. 

Belediye olarak Artuklu’da yaptıkları hizmetlerle ilgili hazırladıkları katalogu federasyon heyetine verip, detaylı bilgi verdi. Göreve geldikleri günden bu yana halka eşit yaklaşım ilkesi çerçevesinde hizmet etmeye gayret ettiklerini söyledi.

MTDF Genel Başkanı Mehmet Şerif Öter”  Merkez İlçemiz Artuklu’da yapılan yerel hizmetlerle ilgili yönetimimize bilgi verip, bizi sıcak ve samimi karşılayan Sayın Emin Irmak’a 64 STK. Bileşenimiz adına teşekkür ediyor ve bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyoruz. “Dedi.

Güncelleme Tarihi: 10 Kasım 2016, 07:58

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER