banner113

MTDF’ Den Emniyet Müdürü Onar’a Hayırlı Olsun Ziyareti.

Mardin Toplumsal Dayanışma Federasyonu (MTDF) kısa süre önce Mardin İl Emniyet Müdürlüğü’ne atanan Hasan Onar’ı ziyaret etti.

MTDF’ Den Emniyet Müdürü Onar’a Hayırlı Olsun Ziyareti.
 MTDF Genel Başkanı Mehmet Şerif Öter, Başkan yardımcısı İbrahim Aydın, Genel Sekreter Mehmet Yusuf Taşkın, Yönetim Kurulu üyeleri Menduh Kavan, Cebrail Bülbül, Lokman Kılıç, Mustafa Omuk ve İdris Demir Mardin il Emniyet Müdürü Hasan Onar’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

Mardin İl Emniyet Müdürü Hasan Onar 64 STK’ dan oluşan Mardin Toplumsal Dayanışma Federasyonu  Yöneticilerin  ziyaretinden duyduğu memnuniyeti belirterek, memleketin huzuru ve her alanda kalkınması için sivil toplum örgütlerine çok iş düştüğünü, Emniyet  teşkilatı olarak vatandaşlarımızın huzuru  ve güvenliği  önceliğimizdir dedi.

 MTDF Genel Başkanı Mehmet Şerif Öter  “ Bölgenin en büyük gönüllü sivil toplum oluşumu olan Mardin Toplumsal Dayanışma Federasyonu olarak kuruluşumuzun temel amacı halkımızın birlik, beraberliğini sevgi, saygı temelinde gelişmesine  katkı sunmaktır.  Mardin’in kültürel yapısına uygun bir şekilde geniş yelpazede örgütlenmiş olan Federasyonumuz Mardin’in mozaik renkleri olarak halkımızın sosyoekonomik gelişimine  engel olan her türlü şiddet ve teröre karşı geçmişte olduğu gibi bundan sonrada tavrımız ve duruşumuz devam edecektir. “Dedi. 

 

 

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 28 Aralık 2016, 09:40

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER