banner113

Mardin Valisi- Büyükşehir Belediye Başkan vekili Mustafa Yaman ’ın Ramazan Bayramı Kutlama Mesajı

Mardin Valisi- Büyükşehir Belediye Başkan vekili Mustafa Yaman yayınladığı mesaj ile Mardinli vatandaşların bayramını kutladı.

Mardin Valisi- Büyükşehir Belediye Başkan vekili Mustafa Yaman ’ın Ramazan Bayramı Kutlama Mesajı
ali-Büyükşehir Belediye Başkanı Yaman mesajında şunları söyledi:


        Bir Ramazan ayını daha geride bırakarak bayrama kavuştuk. Ramazan ayı boyunca oruç ile derin bir manevi iklimi; huzur iklimini, kardeşlik iklimini teneffüs etmemizin ardından bayrama kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramlar, insanları birleştiren, yürekleri bütünleştiren, kardeşliği pekiştiren, kırgınlıkları onaran bir armağandır.

         Bayram vesilesiyle annelerimiz, babalarımız, akrabalarımız ve dostlarımızın yanı sıra Aziz Şehitlerimizin kıymetli Ailelerini, Kahraman Gazilerimizi ziyaret etmeyi, yetimleri, öksüzleri, hastaları ihmal etmemeyi, onlarla da bayramlaşmayı, lütfen unutmayalım.

Muhtaçları, düşkünleri, yaşlıları koruyup gözetmeyi; onlara da yardım etmeyi, yardım elimizi uzatmayı, kendimize bir borç bilelim. Yaşlıları, yolda kalmışları, garibanları, akrabalarımızı unutmayalım.

Bu vesileyle, Mardinli hemşehrilerimizin Ramazan Bayramınızı kutluyor, Aziz şehitlerimiz ve kahraman gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyor; bu mübarek günlerin, tüm İslam Âleminin birliğine, beraberliğine, kardeşliğine vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan diliyorum.

Güncelleme Tarihi: 23 Haziran 2018, 16:10

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER