banner113

KOÇAK;” Kurban Bayramını tebrik ediyor, selam ve muhabbetlerimi sunuyorum”

Mardin Valisi Ömer Faruk Koçak, Mübarek Kurban Bayramı vesilesiyle bir kutlama mesajı yayımladı.

KOÇAK;” Kurban Bayramını tebrik ediyor, selam ve muhabbetlerimi sunuyorum”
Vali Koçak mesajında;" Bayramlar, kardeşlik, birlik, beraberlik ve dostluk duygularının en üst seviyede yaşandığı müstesna günlerdir. Yetimlerin, öksüzlerin, gariplerin, güçsüzlerin, darda kalmışların güldüğü, komşuluk ve akrabalık ilişkilerinin sıklaştığı bayramlarda millet bağımız sağlamlaşır, kenetlenir. Bizleri birbirine yakınlaştıran, sevgi ve dostluk bağlarımızı güçlendiren bir bayrama bir kez daha kavuşmanın büyük mutluluğunu yaşamaktayız.

              İnanç ve kültürel zenginliklerin yaşatılmasına, birlik ve beraberliğin sürdürülmesine katkı sağlayan bu bayram günlerinde sosyal yardımlaşma ve dayanışmanın da gereği olarak darda olanlarla, muhtaç, yoksul, yetim ve kimsesiz durumda bulunan, hasta olan her yaştaki vatandaşlarımızın ziyaret edilmesi, maddi ve manevi yardımlarla desteklenmeleri ve sevindirilmeleri çok büyük önem taşımaktadır.

              Özellikle bayramlara buruk giren şehitlerimizi, onların kıymetli yadigarlarını ve kahraman gazilerimizi de anmak istiyorum. Bu vesileyle eşsiz fedakarlıklarını bu vatan, bu millet var oldukça unutmayacağımız aziz şehitlerimize bir kez daha Allah'tan rahmet, kederli ailelerine sabır diliyorum, gazilerimizi şükranla selamlıyorum.

             Bu mübarek günün; Mardinli hemşehrilerim ve her kademedeki mesai arkadaşlarım başta olmak üzere, İslam alemine ve tüm insanlığa sağlık, mutluluk ve esenlikler getirmesi temennilerimle, Kurban Bayramını tebrik ediyor, selam ve muhabbetlerimi sunuyorum"dedi.

Güncelleme Tarihi: 28 Eylül 2015, 23:38

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER