banner113

Genç İş Adamı Ballı’dan Birlik Çağrısı

Mobilya ve Dekorasyon ile Mardin’de yıldızı Parlayan Başarılı Genç iş adamı Davut Serkan Ballı,Mardin Yatırımcısından, Mardin Esnafına sahip çıkması için çağrıda bulundu.

Genç İş Adamı Ballı’dan Birlik Çağrısı
Ballı Dekorasyon Tasarım Mobilya İnşaat Sanayi Tic.Ltd. Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Davut Serkan BALLIkonuşmasında,
"10 yaşından beri çırak olarak mobilya sektöründe çalışmaya Başladım edindiğim tecrübe ve kabiliyetle Ustalaştım, Devletten herhangi bir hibe ve katkı beklemeksizin, Kendi çaba ve imkanlarımla 20 yaşında işyeri sahibi oldum. Mardin de Kazandım ve Yatırımımı Mardin de yaptım.

Mardinlimize BALLI Dekorasyon olarak, kalite, farklılık, rahatlık ve tartışmasız tasarım ile hayal edilen bütün keyifli anları için hizmet veriyoruz.60 Kişilik üretim ve satış ekibimiz ile Mağazalarımız için ürettiğimiz Mobilya ve Aksesuarların yanı sıra tamamen kişi ve kurumlara özel mobilya ve dekorasyon hizmeti sunmaktayız.

Mardin Yatırımcısından, Mardin insanına sahip çıkmasını istiyorum. Mardinin Gelişiminde ve Değişiminde öncü olmamız gerek, Mardin de yaptığımız her yatırım insanımızın kalkınması ve işsizlik sorunun çözümü demektir. istihdam sorunlarının çözülmesi için sahiplenme şart.Sürekli insanlarımızın içinde hizmet memnuniyetini ve halkımızın beklentilerini anlayacak hizmetlerimizi ona göre şekillendirmemiz gerekir.İşsizlik kaderimiz değil işsizlik yeni çağın global bir sorunu. İstihdam sorunları çözülürse şehrimizde huzur ve mutluluk ortamı daha da artacaktır. Mardinli Gençlerimiz kendi şehrinde rahatlıkla iş bulmalı, kendi şehrine hizmet etmeli ve yatırımlarını burada yapmalıdır.Birlikteliğimiz Yatırımcıyı ilimize çekerek istihdamı arttıracak yeni iş alanların açılmasına daha çok katkı sağlayacaktır. Dinlerin ve Dillerin Şehri Mardin’i gerçekten marka yapmak istiyorsak hep birlikte çalışmalı, uyum içerisinde olmalıyız. Mardin için birlik olmalıyız.’’ diyerek tüm Mardinlileri birlik ve beraberliğe davet ediyorum"dedi.

Güncelleme Tarihi: 18 Haziran 2015, 19:06

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER