banner113

BÖLÜNMEZ'LER CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN'LA GÖRÜŞTÜ

AK Parti Mardin Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı ile 22. Dönem Mardin Milletvekili Süleyman Bölünmez, Mardin'de büyük ölçüde ihtiyaç duyulan sorunların çözümü için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'na ziyarette bulundular.

BÖLÜNMEZ'LER CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN'LA GÖRÜŞTÜ
AK Parti Mardin Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı ile aynı zamanda babası olan 22. Dönem Mardin Milletvekili Süleyman Bölünmez, Ankara'da Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kabul edildi. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile gerçekleştirilen ziyaretle ilgili değerlendirmelerde bulunan Bölünmez, yaklaşık 1 Saat 15 dakika süren görüşmenin Mardin adına çok güzel geçtiğini, görüşmenin her anının Mardin'e yapılması gereken hizmetler konusunda Sayın Cumhurbaşkanı ile görüş alışverişinde bulunarak, destek talebini ilettiklerini söyledi.

Mardin'de temel anlamda ihtiyaç duyulan hizmetlerin detaylı bir şekilde konuşulduğunu anlatan AK Parti Mardin Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, Sayın Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yapılan görüşmede; GAP Sulama Kanalları, Mardin Şehir Hastanesi'nin yapımı, Elektrik sorunu ve Çevre Yolu Projeleriyle ilgili ana başlıklar altında değerlendirilebileceğini kaydetti.

Sayın Cumhurbaşkanının Mardin adına yapılan talepleri dikkatle dinlediğinin altını çizen Bölünmez, "Sayın Cumhurbaşkanımızla yaptığımız görüşmenin esas amacı Mardinimizde temel noktada aciliyet arz eden sorunların çözümü hızlandırılması konusunda zatıalilerinin desteğini talep etmekti. Sayın Cumhurbaşkanımız bütün Mardinli hemşehrilerimizin şahsında O bildik nezaketiyle bizleri çok sıcak bir şekilde karşıladı. Sayın Cumhurbaşkanımızdan; 16 Nisan Referandumu öncesi Mardin'de vatandaşlara müjdesini vermiş olduğu Şehir Hastanesi Projesi sözünün hayata geçirilmesi için talebimizi ilettik. Bir diğer konu bir tarım üssü olan Mardin'de Mardin Ovası'nında ürün çeşitliliği ve ürün verimini arttıracağı gibi tarımsal ekonomik anlamda önemli bir sıçramaya sebep olacak olan GAP Sulama Kanalları'nın Mardin Ovasına ulaşmasının hızlandırılması, Çiftçilerimizin geciken kanallardan dolayı enerji eksenli yaşadıkları elektrik sorunu ve bu sorunun çözüm talebini bütün Mardinli Çiftçilerimiz adına Sayın Cumhurbaşkanımızın zatıalilerine ilettik. Mardin'de ulaşımda yaşanan sıkıntılar, uygulanabilecek çözüm önerileri ve projelerle birlikte Mardin Çevre Yolu Projesinin hayata geçirilmesi için destek talebimizi dile getirdik. Tabi bu ana başlıkların dışında dile getirdiğimiz sorunlar da oldu. Sayın Cumhurbaşkanımız, dile getirdiğimiz hizmet taleplerinin hepsini ilgiyle dinledi ve projelerin hızlandırılması için gereken desteği vereceğini İfade etti." dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Mardin özelinde kayyum belediyelerinin yaptığı başarılı çalışmalardan da söz ettiğini anlatan Milletvekili Bölünmez, Mardin Büyükşehir Belediyesi ile birlikte ilçelerde görevlendirme ile belediye hizmetlerini sürdüren kayyum belediyelerinin ürettikleri sosyal hizmetlerle vatandaşlara eşit belediyecilik hizmetleri başarıyla ulaştırdıklarını, söz konusu hizmetlerden dolayı Mardinliler olarak hizmetlerden ötürü duyulan memnuniyeti ifade etme fırsatı bulduklarının sözlerini ekledi.

Güncelleme Tarihi: 28 Haziran 2017, 00:27

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER