banner115

Mardin’de (ASKOM) Acil Sağlık Hizmetleri Koordinasyon Komisyonu Toplantısı Gerçekleştirildi

Mardin İl Sağlık Müdürlüğü koordinasyonunda, il’deki acil sağlık hizmetleri sistemini geliştirmek ve kurumlar arası iş birliğini güçlendirmek amacıyla bir toplantı düzenlendi.

Mardin’de (ASKOM) Acil Sağlık Hizmetleri Koordinasyon Komisyonu Toplantısı Gerçekleştirildi

İl Sağlık Müdürlüğü yöneticileri, hastane başhekimleri ve ilgili idari personelin katılımıyla gerçekleştirilen Acil Sağlık Hizmetleri Koordinasyon Komisyonu (ASKOM) toplantısı, 25 Eylül 2025 tarihinde yapıldı.
Toplantı sırasında, sistemin iyileştirilmesi ve hasta güvenliğinin artırılması amacıyla yapılan değerlendirmeler üzerine açıklamalarda bulunuldu.
İl Sağlık Müdürümüz Uzm. Dr. Saffet YAVUZ:
"ASKOM toplantımızda, acil sağlık hizmetleri sistemimizi sürekli olarak geliştirme ve daha koordineli bir yapıya kavuşturma hedefimiz doğrultusunda önemli adımlar atıyoruz." dedi.
İl Ambulans Servisi Başhekimi Uzm. Dr. Aziz ZİLAN:
"Görüşmelerimiz, 112 Komuta Kontrol Merkezi ile Hastaneler arasındaki bilgi ve iş akışını netleştirerek saha personelimizin etkinliğini ve hizmet sunum hızımızı artırmaya odaklanmıştır." dedi.
EMRULLAH KARAKAŞ-MARDİNTİME

Furkan

YORUM EKLE