banner113

Eğitimci-Şair Murat DOĞAN’ın 3. Kitabı Vakit Sonbahar Okuyucularıyla Buluştu

Eğitimci-Şair Murat DOĞAN’ın Eğitimci-Şair Murat DOĞAN’ın 3. Kitabı Vakit Sonbahar Uçar yayınlarından çıktı.

Eğitimci-Şair Murat DOĞAN’ın 3. Kitabı Vakit Sonbahar  Okuyucularıyla Buluştu
Şiir yazmaya ortaokul yıllarında başlayan Eğitimci-Şairin ilk kitabı 2008 yılında “Sevgiye Dair Ne Varsa”adıyla şiir severlerle buluştu.

Eğitimci şair Murat Doğanın 3. Kitabı Vakit Sonbahar çıktı. Yakında tüm seçkin kitaplarda yerini alacak olan kitap'ta sevgiye dair aradığınız tüm şiirleri bulabilirsiniz. 'Şiir yazılmaz, yaşanır" diyen Murat Doğan şiirlerin de sevgi ve vefa kavramlarını ön plana çıkardı.

Eğitimci-Şair Murat DOĞAN şiir kitabı olan
Vakit Sonbahar kitabını Kızıltepe ve Mardin’de bulunan kitapevlerinden ve 0542 6059752 nolu telefondan temin edilebilirsiniz.

Murat DOĞAN Kimdir?
1977 yılında İzmir’de doğdu.İlk ve ortaokul öğrenimini Mardin’in Midyat İlçe’sine bağlı Yolbaşı köyünde,lise öğrenimini ise Midyat Aziz ÖNEN Lisesinde tamamladı.2001 yılında Dicle Üniversitesi Siirt Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği bölümünden mezun oldu.Alanında birçok yöneticilik kademelerinde görev yaptı.’’Eğitimde başarıda son hedef yoktur’’ilkesini savunmaktadır. Artuklu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde Şube Müdürü olarak görev yaptıktan sonra 25.06.2014 tarihinde İl Milli Eğitim Müdür yardımcısı olarak göreve başladı.Evli ve iki çocuk babasıdır.

Güncelleme Tarihi: 15 Şubat 2019, 19:28

Furkan

YORUM EKLE
YORUMLAR
ece turan
ece turan - 5 yıl Önce

Bu çok güzel bir kitap tavsiye ederim

vakit sonbahar
vakit sonbahar - 12 ay Önce

SIRADAKİ HABER