banner113

Türkler Et Lokantası Açıldı

Kızıltepe Viranşehir yolu 43 km 'de damak tadına önem verenler ve yeni lezzetler arayanların yeni adresi olacak Türkler Et Lokantası açıldı.

Türkler Et Lokantası Açıldı

En leziz et, ızgara, pide, çorba, salata ve tatlı çeşitleriyle herkesin  vazgeçilmezi olacak Türkler Et Lokantası Açıldı Kızıltepe Viranşehir yolu 43 km 'de  açıldı.   

Genç girişimci Mehmet Emin TÜRK,”Sağlıklı ortamında doğal şartlarda yetiştirilmiş sebze, meyveleri ve islami usullere göre kesilen büyükbaş, küçükbaş hayvanlardan elde edilen et ve et ürünlerini birer lezzete dönüştüren Türkler Et Lokantası, hijyenik koşulları, dekoru, temizliği, güler yüzlü  personelimizle tüm misafirlerimizi  bekliyoruz”dedi. 

Türkler Et Lokantası, karışık ızgara çeşitleri, köfte, ıslama köfte, kavurma, dana biftek, dana antrikot, dana bonfile şiş, sucuk, kuzu külbastı, kuzu pirzola, kuzu şiş, T-Bone steak, kuzu güveç, et güveç, köfte güveç, tavuk güveç, kaşarlı mantar güveç, lahmacun, kaşarlı, kuşbaşılı ve karışık pide çeşitleri, tavuk şiş, tavuk kanat ve tavuk kelebek gibi birbirinden lezzetli menüleriyle tüm misafirlerine hizmet verecek.

Et ve pide çeşitlerinin yanında süzme mercimek ve et paça çorbalarına da menüsünde yer veren Türkler Et Lokantasında usta şefler tarafından hazırlanan çoban salata,  mevsim salata ile kabak tatlısı, fırın sütlaç, künefe, tel kadayıf, revani ve peynir tatlısını da beğenerek tadacaksınız. 

Yemek sonunda Türk Kahvesi ve Osmanlı Dibek Kahvesi de sizleri bekliyor.

Adres: Kızıltepe Viranşehir yolu 43 km

Güncelleme Tarihi: 08 Mart 2019, 16:05

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER