banner113

Şahin;“ Kurban bayramının tüm İslam alemine hayırlar getirmesini temenni ediyorum.”

AK Parti Kızıltepe İlçe Başkanı Şahin Kurban Bayramı mesajı yayınladı..

 Şahin;“ Kurban bayramının tüm İslam alemine hayırlar getirmesini temenni ediyorum.”

AK Parti Kızıltepe İlçe Başkanı Bülent Şahin, Kurban Bayramı nedeniyle yayınladığı mesajda, “ Sevgi ve barış duygularının kalplere yerleştiği, öksüz, yetim ve ihtiyaç sahiplerinin sevindirildiği gün olan bayramlar tüm İslam alemine hayırlar getirmesini temenni ediyorum.” Dedi.

 

Ak Parti İlçe Başkanı Şahin kutlama mesajında şunları söyledi;

“ İslam âlemi olarak bir Kurban Bayramı'na daha kavuşuyor olmanın manevi hazzı içindeyiz ancak virüs nedeniyle de buruk bir mutluluğun içerisindeyiz. Bayramlar aynı zamanda sevgi ve kardeşlik içinde dayanışmanın en üst seviyeye ulaştığı dönemlerin başında gelmektedir. Bayramlar manevi duyguları barındıran İslam dinimizin kutsal olarak kabul ettiği ve İbadet ile yardımlaşmanın daha yoğun yaşandığı başlıca değerlerdir. Sevgi ve saygı duygularının kalplere yerleştiği bu özel günlerde komşu, akraba ve dostların yâd edildiği, öksüz, yetim ve ihtiyaç sahiplerinin sevindirildiği günlerdir.

 

Dini bayramlar bizim kültür ve anlayışımızın birer yapı taşları niteliğindedir. Tüm dünya Müslümanlarının aynı anda bu sevince ortak olmaları en büyük sevincimiz, şükrümüzdür. Bizleri bir Kurban Bayramı’na daha kavuşturan Allah’a hamd olsun. Sarsılmayan kardeşlik bağlarımızla Millet olarak her zaman birlik ve beraberliğimizi korumayı başardık. Her türlü şer odağı bertaraf etmeyi başaran aziz milletimiz bayramı bayram tadında yaşamak ve nice nesillerimize müreffah bir memleket bırakmak için mücadelesini sonuna kadar sürdürmekte kararlıdır.

 

Bu duygu ve düşüncelerle İdrak edeceğimiz mübarek kurban Bayramı’nın hemşehrilerimize, ülkemize ve İslam âlemine hayırlara vesile olmasını temenni eder, Bayramlarını tebrik ederim.”

Güncelleme Tarihi: 12 Ağustos 2020, 16:17

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER