banner113

Kızıltepe’de Yüzme Bilmeyen Çocuk Kalmasın Kampanyası

Kaymakam-Belediye Başkan Vekili Ahmet ODABAŞ "Yüzme Bilmeyen Çocuk Kalmasın" projesi kapsamında, ilçemiz Toki ve İpekyolu Ortaokulu’nda yer alan havuzların açılışını gerçekleştirdi.

Kızıltepe’de Yüzme Bilmeyen Çocuk Kalmasın Kampanyası

Kaymakam-Belediye Başkan Vekili Ahmet ODABAŞ tarafından açılışı gerçekleştirilen havuzlara çocuklar çok sevindi. ODABAŞ tarafından havuzların açılışı gerçekleştirildikten sonra çocuklar havuzda serinlemenin tadını çıkardı.

Açılışta çocuklardan ve ailelerinden büyük ilgi gören ODABAŞ, çeşitli spor dalları arasından çocuklar tarafından yüzmenin yoğun ilgi gördüğünü vurguladı.

Okulların kapanması ile tatile giren çocuklarımızın hem boş vakitlerini sağlıklı bir şekilde değerlendirmelerini, hem de çocuklarımızın yüzme öğrenmelerini sağlamak amacıyla bu kursu açtık, çocuklarımıza yüzmeyi öğretiyoruz diyen ODABAŞ: “Amacımız yüzme bilmeyen hiçbir çocuğumuzun kalmaması.”dedi.

Havuzda hem eğlenip hem yüzme öğrenmeye başlayan çocuklar ODABAŞ’a teşekkürlerini ilettiler. Aileler, çocuklarının bu tarz etkinliklerde bulunmalarından dolayı mutlu olduklarını dile getirerek ODABAŞ’a bizzat teşekkür ettiler.

Güncelleme Tarihi: 11 Temmuz 2018, 14:36

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER