banner113

Kızıltepe’de Yapı Denetim İş Güvenliği Toplantısı Yapıldı

Kızıltepe’de inşaatların yapım aşaması süresince yapı denetim firmaları tarafından gerekli denetimlerin yapılması, inşaat yapım aşmasında gerekli güvenlik önlemlerinin yanı sıra, inşaatlarda çalışan işçilerin iş güvenliğinin sağlanması amacıyla yapı denetimi ve iş güvenliği toplantısı yapıldı.

Kızıltepe’de Yapı Denetim İş Güvenliği Toplantısı Yapıldı

Kızıltepe’de inşaatların yapım aşaması süresince yapı denetim firmaları tarafından gerekli denetimlerin yapılması, inşaat yapım aşmasında gerekli güvenlik önlemlerinin yanı sıra, inşaatlarda çalışan işçilerin iş güvenliğinin sağlanması amacıyla Kızıltepe Belediyesi İmar ve Şehircilik müdürlüğü öncülüğünde belediye meclis toplantı salonunda Kızıltepe Belediye Eş Başkan yardımcısı Şükrü Yıldırım, İmar Şehircilik Müdürü Orhan veli Ertaş,Yapı denetim şefi Mehmet Aydemir,müdürlüklere bağlı teknik personel ve kentte bulunan yapı denetim firmaların temsilciler ve personellerin katılımıyla,inşaat denetim iş güvenliği toplantısı yapıldı.

Açiliş konuşmasını yapan Belediye Eş başkan yardımcısı Şükrü Yıldırım, Biz burada bu işi sizlerle beraber el ele, gönül gönüle rahat bir şekilde ivme kazandırmak için buradayız. Belediyemiz, Yapı denetim firması, mimarlar ve müteahhitler kendilerine düşen görevi ve sorumluluğu yerine getirecek, yurttaşlarımızın işini kolaylaştırılacaktır. Amacımız halkımıza en iyi hizmeti doğru adımlarla en seri şekilde vermektir” ifadesini kullandı.

Ardından konuşan İmar Şehircilik Müdürü Orhan veli Ertaş, “İmar Müdürlüğü olarak burada karşılaştığımız sıkıntılar var, sizlerin de sıkıntıları vardır. İlçemizde yapılan inşaatların yapım aşaması süresince, yapı denetim firmaları tarafından denetimlerin artırılması, gerekli güvenlik önlemlerin alınması yanı sıra inşaatlarda çalışan işçilerin iş güvenliğin artırılmasını istiyoruz. Biz burada karşılıklı sohbet ederek, belli bir prensip kararımızı ortaya koyarak bu görevimizi güzel bir şekilde yürütmek için sizlerle toplantı yapıyoruz”.dedi.

Toplantıda yapı denetim firmaların temsilcileri soru cevap şeklinde sorunlarını dile getirdiler.

Güncelleme Tarihi: 20 Ocak 2015, 22:47

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER