banner113

Kızıltepe’de feci kaza 2 ölü 3 yaralı

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde yaşanan trafik kazasında 2 kişi öldü biri ağır 3 kişi yaralandı.

Kızıltepe’de feci kaza 2 ölü 3 yaralı

Kızıltepe Mardin karayolunda yaşanan ve 2 aracın çarpıştığı trafik kazasında ağır yaralanan 2 kişi hayatını kaybederken biri ağır olmak üzere 3 kişi de yaralandı.

 

Mardin yolu Kızıltepe şehir merkezi girişi üç yol kavşağında meydana gelen trafik kazasında Tır ile otomobilin çarpıştığı kazada otomobilde bulunan 2 kız kardeş ölürken, otomobil sürücüsü ve erkek kardeşi hafif, kız kardeşi ise ağır yaralandı.

 

Edilin bilgiye göre, Mardin istikametinden Kızıltepe istikametine gelmekte olan Abdulkadir Çokan yönetimindeki 01 ZR 583 plakalı Tır, Mardin yolu Kızıltepe şehir merkezi girişindeki üç yol kavşağında Vedat Er yönetimindeki 47 PA 252 plakalı otomobil ile çarpıştı.

 

Meydana gelen trafik kazasında otomobilde bulunan Roza Kılınçaslan, Edibe Kılınçaslan ve Mizgin Er ağır olmak üzere otomobil sürücüsü Vedat Er ile kardeşi Delil Er yaralandı.

 

Kaza yerine gelen 112 Acil ambulanslar ile yaralılar Kızıltepe Devlet hastanesine kaldırıldı. Kazada ağır yaralanan Roza Kılınçaslan ve Edibe Kılınçaslan hayatını kaybederken, diğer yaralılar Vedat Er, Delil Er ile ağır yaralı olan Mizgin Er’in tedavileri sürüyor.

 

Kızıltepe Cumhuriyet savcılığı tarafından kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Güncelleme Tarihi: 12 Ocak 2016, 21:39

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER