banner113

Kızıltepe'de 1 Yeni Otobüs Daha Hizmete Başladı

Büyükşehir tarafından Kızıltepe'de 1 yeni otobüs daha hizmete başladı

Kızıltepe'de 1 Yeni Otobüs Daha Hizmete Başladı
 Mardin Büyükşehir Belediyesi tarafından Kızıltepe ilçesinde modern ulaşım ağını oluşturmak amacıyla 1 otobüs daha bugün hizmete başladı.

Mardin Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı tarafından sosyal belediyecilik anlayışıyla Kızıltepe ilçesinde sık sık arıza veren otobüsün yerine 1 tane yeni otobüs hizmete başladı. Alçak tabanlı, modern, toplu ulaşıma  uygun konforlu ve engellilerin rahatça bineceği yeni otobüs hizmete başlaması sırasında hazır bulunan Büyükşehir Ulaşım Daire Başkanı Mehmet Ata Altun, "Mardin-Kızıltepe arasında belediyemize ait iki otobüs hizmet vermekteydi. Ancak bir otobüsümüzün eski olmasından kaynaklı sık sık arızalanıyordu. Ulaşım konusunda yurttaşlardan gelen yoğun talebi de göz önünde bulundurarak yeni aracımızı hizmete açtık. Umarım yapılan bu hizmetten yurttaşlarımız memnun kalırlar. Bizler modern ulaşım imkânlarını sağlamak için mikanlar dahilinde her zaman çalışacağız" dedi. Altun, ihtiyaçlar ve talepler doğrultusunda diğer ilçelere de otobüs alınacağını sözlerine ekledi.

Büyükşehir'in hizmete başlattığı yeni otobüsle Mardin-Kızıltepe arasında 2 otobüs yurttaşlara hizmet verecek. Otobüslerin hem modern olduklarını ve ucuz olduklarını belirten yurttaşlar ise Büyükşehir'in bu hizmetinden dolayı kendilerine teşekkür etti. 

Güncelleme Tarihi: 18 Ağustos 2015, 15:17

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER