banner113

Kızıltepe AK Parti Kadın Kolları Öğrencileri İlk Defa Sinemaylan Buluşturdu

Kızıltepe AK Parti Kadın Kolları , Yoldere köyü İlköğretim Okulu öğrencileri sinema salonuna götürdü.

Kızıltepe AK Parti Kadın Kolları Öğrencileri İlk Defa Sinemaylan Buluşturdu
Kızıltepe AK Parti Kadın Kolları ve Kızıltepe Ak Parti ilçe Teşkilatı , Yoldere köyü İlköğretim Okulu öğrencilerini sinema salonuna götürdü. Sinema filmi, AK Parti Kadın Kolları ve öğrenciler tarafından hep birlikte izlendi.

Öğrencilerin büyük çoğunluğu, hayatlarında ilk kez sinemaya geldiği için büyük bir mutluluk yaşadı. Filmi beğeniyle takip eden öğrenciler AK Parti Kadın Kolları ablalarıla bu güzel etkinlik nedeniyle teşekkür etti. Film bittikten sonra alışveriş merkezini de gezen öğrenciler bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Öğrenci aileleri, AK Parti Kadın Kollarına teşekkür ederek onlara sevgi gösterisinde bulundu.

Kızıltepe Ak Parti Kadın kolları Başkanı Canan Özçelik;"Yarının büyükleri, bugünün küçükleri, geleceğin teminatı olan sevgili çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlamak amacıylan böyle bir organizasyon yaptık. Pırlanta gibi yürekleri olan çocuklarımız her şeyin en güzeline layıktır. Biz de AK Parti Kadın Kolları ve Kızıltepe Ak Parti ilçe Teşkilatı olarak Yoldere köyündeki değerli çocuklarımıza eğlendirmek ve bayram sevincini yaşatmak için bugün Mardin Mova Parkta önce çocuklarımızı gezdirmek sinema keyfi yaşatmak, oyun merkezinde eğlendirmek ve beraber yemek yiyerek çocuklarımızı sevindirmeye çalıştık. Böyle anlamlı bir günde çocukları sevindirmek gerekir. Bugün belki de hayatında sinemaya gitmemiş olan bir grup köy çocuklarına bu sevinci yaşatmak istedik. Öğrencilerimiz ile zaman geçirmek çok güzeldi. Güzel yürekli çocuklarımızla sevgi dolu saatler geçirdik"dedi.

Yoldere İlköğretim Okulu müdürü Nimet Aydoğan, duyduğu memnuniyeti dile getirerek ‘‘Öğrencilerimizin birçoğu hayatlarında ilk kez sinemaya gitti. Onlar için son derece güzel ve anlamlı bir sosyal etkinlik oldu. Ablalarıylan birlikte olmaktan ve zaman geçirmekten büyük keyif aldılar. Bu etkinlikte emeği geçen Kızıltepe Ak Parti Kadın kolları Başkanı Canan Özçelik hanım efendiye ve ekibine çok teşekkür ederiz’’ dedi.

Güncelleme Tarihi: 27 Nisan 2015, 15:36

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER