banner113

KAYMAKAM BELEDİYE/ BAŞKAN VEKİLİ HÜSEYİN ÇAM OKULUN İLK GÜNÜ ÖĞRENCİLERİ YALNIZ BIRAKMADI

Covid-19 nedeniyle ara verilen yüz yüze eğitimin başlamasıyla Kaymakam Belediye/ Başkan Vekili Hüseyin Çam da öğrencileri okulun ilk günü yalnız bırakmadı.

KAYMAKAM BELEDİYE/ BAŞKAN VEKİLİ HÜSEYİN ÇAM OKULUN İLK GÜNÜ ÖĞRENCİLERİ YALNIZ BIRAKMADI
 

Covid-19 nedeniyle ara verilen yüz yüze eğitim, maske ve sosyal mesafe kurallarına uygun bir şekilde ilkokul ile anasınıfı öğrencileriyle başladı. Öğrenciler öğretmenlerine ve sınıflarına kavuşmanın mutluluğunu yaşadı. Kaymakam Belediye/ Başkan Vekili Hüseyin Çam da öğrencilere bu mutlu günlerinde sürpriz yaptı.

Çam, öğrencilere Kızıltepe Kaymakamlığı ve Kızıltepe Belediyesi tarafından hazırlanan  badem şekeri ve rengarenk şekerlemeleri dağıttı. Öğrencileri bu mutlu gününde daha da mutlu eden Çam, öğrencilerden güzel dilekler aldı.

Okulların maske ve sosyal mesafe kurallarına uygun açıldığını vurgulayan Çam: “ Öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz için yeni eğitim öğretim yılının iyi geçmesini diliyorum. Temennimiz diğer öğrencilerimizin de kısa sürede okullarına kavuşmaları yönünde. Öğrencilerimize başarılar diliyorum ailelerine de selamlarımı iletiyorum.” diyerek sözlerini tamamladı.

Güncelleme Tarihi: 21 Eylül 2020, 14:57

ÖMER BEKEN

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER