Müsiad Mardin “Halk İthal,Çatı Ve Paralel Cumhurbaşkanı İstemez”

MÜSİAD Mardin şubesinin geleneksel iftar programı Şeyhsultan otelinde yapıldı.

Müsiad Mardin “Halk İthal,Çatı Ve Paralel Cumhurbaşkanı İstemez”

Sultan Şeyhmus’ta  MÜSİAD üyesi Ekrem Sümer’in ev sahipliğinde yapılan iftar programına MÜSİAD üyeleri aileleri ile katıldı. Kur’an tilaveti ile başlayan program sinevizyon gösterimi ve selamlama konuşmaları ile devam etti.

İftar yemeğinde MÜSİAD Mardin üyelerine konuşan şube başkanı Mehmet Ali Dündar güncel konular ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Dündar ‘’MÜSİAD Mardin şubemizin geleneksel iftarında bu güzide mekanda bir arada bulunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Her yıl yaptığımız gibi üyelerimiz ve aileleri ile birlikte kaynaşmamızı arttıran iftar programımızı buruk dahi olsa gerçekleştiriyoruz.

Dört bir yanımızda meydana gelen insanlık dramları, katliamlar bizleri derinden etkilemektedir. Ramazan ayı ile beraber İsrail vahşetinin Filistin’de baş göstermesi İslam alemi ve insanlık için büyük bir trajedidir. SiyonizminGazze’de uyguladığı vahşet hiçbir gerekçe ile izah edilemez. Güvenlik bahanesi ile sivillere roket ve bomba yağdıran bir zihniyet kaybetmeye mahkumdur. Dünyanın büyük bir kesimin sessiz kaldığı bu vahşeti şiddetle kınıyoruz. Filistin davası İslam aleminin kamburu olmaktan çıkarılmalıdır. Aynı şekilde Suriye’de ve ırakta cereyan eden iç savaş bu mübarek ramazan ayında da sivil Müslümanları hedef almaya devam etmiştir. Güneyimizde terör gurupları Işid adıyla bir araya gelerek, bazı şer odaklarının taşeronluğunu yapmakta ve masum kanı akıtmaya devam etmektedirler.’’ Dedi.

“Halk İthal,Çatı Ve Paralel Cumhurbaşkanı İstemez”

İftar programında çözüm süreci ve Cumhurbaşkanlığı seçimine de değinen Dündar, yeni Türkiye’nin cesur adımlarla inşaa edilebileceğini söyledi. Dündar ‘’ sürekli dile getirdiğimiz gibi çözüm süreci bizim en büyük yatırımımızdır. Bu süreci başlatan ve devam ettiren başta sayın Başbakanımız olmak üzere tüm ilgililere şükranlarımızı sunuyoruz. Kürt sorununu çözmüş bir Türkiye hepimizin arzusudur. Bölgemizin ve tüm ülkenin bu sürece daha fazla sarılması ve katkı sunmaya devam etmesini umuyoruz.

10 ağustosta yapılacak Cumhurbaşkanı seçiminde halkımız en doğru tercihi yapacaktır. Türkiye insanı ithal adaylar, çatı adaylar, paralel adaylar istememektedir. İnsanımız kendinden olan ve kendisini anlayabilen bir cumhurbaşkanı arzusundadır. Bu Cumhurbaşkanı da  bize göre  son 12 yıllık süreçte icraatları ile göz önünde olan, ülkeye kazandırdığı güç ve sinerji ile Türkiye’nin gelişimine katkı veren ve yüzyılın en büyük yatırımlarından olan çözüm sürecini başlatan Başbakanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır. Paralel örgüt ve işbirlikçilerin kirli hamleleri halkımızın Cumhurbaşkanlığı seçimindeki tercihine daha önce olduğu gibi etki edemeyecektir. Seçimin halkımız ve ülkemiz için hayırlı olmasını diliyor, hepinize  Müslüman kanının akmadığı Ramazan ve bayramlar diliyorum’’ dedi.

Program ev sahibi Ekrem Sümer’e plaket takdiminden sora sohbetle devam etti.

Güncelleme Tarihi: 15 Temmuz 2014, 23:45

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER