Süleyman Demirel Okulu Bahar Şenlikleri Coşkuyla Kutlandı

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde bulunan Süleyman Demirel İlkokulu ve Ortaokulu’nda Bahar Şenlikleri kapsamında birçok etkinlik düzenlendi.

Süleyman Demirel Okulu Bahar Şenlikleri Coşkuyla Kutlandı

Bahar Şenlikleri programında Tiyatro, Şiir Dinletisi, Konser, Halk Oyunları, Resim ve Teknoloji Tasarım alanında sergi düzenlendi. Programa İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, Kurum Amirleri, öğretmenler, veliler ve çok sayıda davetli katıldı.

Okul Müdürü Recep Özçelik’in Programın açılışında yaptığı selamlama konuşmasında;

“Sayın Şube Müdürlerim, Sayın Okul Müdürlerim, değerli öğretmenlerim, değerli misafirlerim ve sevgili öğrenciler, Bahar Şenliğimize hoş geldiniz. Sabahattin Ali’nin belirttiği gibi; İlkbahar gibi bir mevsimi olan bir dünya, üzerinde yaşanmaya değer, ne olursa olsun.

Bahar sadece çiçeklerin açtığı, renklerin dile geldiği bir mevsim değil, insanların gönlünün ferah olduğu bir mevsimdir. Hepimizin gönlüne baharlar gelmesini dilerim.

Kıymetli Misafirlerimiz; 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı boyunca öğrencilerimizin gelişimi için güzel çalışmalar yapmaya çalıştık. Bahar şenliği finalini de siz değerli misafirlerimizle eğlence ortamında yapmak istedik. Umarım hep beraber güzel zaman geçiririz. Sizlere iyi seyirler diler, sevgi ve saygılarımı sunarım.” İfadelerine yer verdi.

Program Süleyman Demirel İlkokulu ve Ortaokulu öğretmen ve öğrencilerinin hazırladığı “ Sınav Stresi” adlı skeç ve öğrencilerin okuduğu şiirlerle devam eden Programda okul öğretmenlerinin ve öğrencilerinin seslendirdikleri konser ile Folklor ekibi Halk oyunlarını gösterisi büyük ilgi gördü.

Bahar Şenlikleri etkinliğinde ayrıca Resim ve Tasarım sergisinin açılışı yapıldı. Sergi ziyaretinin ardından misafirlere yapılan ikramların ardından program sona erdi.

Güncelleme Tarihi: 12 Mayıs 2024, 21:12

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER