banner113

Mardinli İzmir İşadamlarından Suriye'ye Yardım

Mardinli İzmir işadamları federasyonu temsilcileri Ferhan Ademhan ve Ali Korkut savaş mağduru Suriye ve ezidi kamplarını ziyaret etti.

Mardinli İzmir İşadamlarından Suriye'ye Yardım

Kampları yerinde ziyaret eden Mardinli İzmir işadamları federasyonu temsilcileri Ferhan Ademhan ve Ali Korkut yaptıkları ziyarette koordinasyonda görevli yetkili kişileri tek tek ziyaret edip bilgi aldı.Kamplarda ziyarette bulunan federasyon temsilcileri halkın arasında bulunarak dertlerini dinlediler.   

 Önce Mardin otogarındaki ezidileri daha sonra Mardin’in Ömerli,Midyat ve Nusaybin ilçelerindeki kampların eksikliklerini tesbitlerinden sonra Şanlıurfa’nın Suruç ilçesindeki ezidi kampı ziyaretlerinde bulundular.Şırnak Milletvekili koordinasyondan sorumlu Faysal sarıyıldız’la acil yardım ihtiyaçları listesini hazırladı. İhtiyaçların giyim ilaç ve ayakkabı olduklarını bildirdi. Bunun üzerine Federasyon temsilcileri Ademhan ve Korkut koordinasyon temsilcisi Faysal Sarıyıldız hesabına 30 bin lira nakit yardımında bulunarak 2000 adet ayakkabı,acil giyim eşyası ve iaçları göndereceklerini söyledi. Temsilciler federasyonu yetkilileri en kısa zamanda diğer yardımları da göndereceklerini dile getirdiler.    

Güncelleme Tarihi: 22 Eylül 2014, 20:02

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER