banner113

Saadet Partisi Seçim Konvoyuyla Gövde Gösterisi Yaptı

Artuklu Belediye Başkan Adayı Şakir Nuhoğlu bindiği seçim otobüsünden halkı selamladı.

Saadet Partisi Seçim Konvoyuyla Gövde Gösterisi Yaptı

Artuklu'da Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Şakir Nuhoğlu'nun yanısıra meclis üyelerinin de içinde bulunduğu yüzlerce araçlık konvoy  Artuklu merkez, kabala, gökçe ve Ortaköy'de adeta gövde gösterisi yaptı. 

Bine  yakın araçtan oluşan seçim konvoyu geçtiği her yerde Artuklu halkının yoğun sevgi gösterisiyle karşılandı. Artuklu Belediye Başkan Adayı Şakir Nuhoğlu bindiği seçim otobüsünden halkı selamladı.

 Artuklu İlçesinde, Saadet Partisi seçim çalışmaları kapsamında Yenişehir, Sit Alanı ve Artuklu'ya yeni katılan belde ve köylerde şehir turu attı.Mardin-Midyat Karayolu'nda toplanan araçlar sırayla Yenişehir, Birinci Cadde, Ortaköy ve Gökçe'den güzergahında şehir turu attı.

Seçim konvoyunun geçtiği cadde ve sokaklarda vatandaşlar  alkışlayarak ve el sallayarak seçim konvoyuna ve Saadet Artuklu adayı Şakir Nuhoğlu'na destek verdi.

Kendisine gösterilen yoğun ilgiyi karşılıksız bırakmayan Şakir Nuhoğlu vatandaşları selamladı.Bazı yerlerde konvoyu durdurarak vatandaşlarla selamlaşıp sohbet etti.

Kendilerine gösterilen yoğun ilginin Saadet Partisi'nin   30 Mart günü Artuklu'da ipi gögüsleyeceğini gösterdiğini söyleyerek; "Konvoyumuz çok harika.Arabasını ailesini alan konvoyumuza katıldı.Geçtiğimiz her yerde halkımız bizleri bağrına bastı.Seçim büromuz her akşam hınca hınç doluyor.Kalabalıklar seçim bürosuna, seçim bürosunun bahçesine sığmıyor.Bu kalabalıklar günden güne artıyor.Biz inanıyoruz ki Allah'ın izni ve halkımızın desteğiyle 30 Mart akşamı Artuklu Belediyesi'ni Saadet Partisi kazanacak.Artuklu'da yeni ve çok güzel bir dönem başlayacak."şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 28 Mart 2014, 23:17

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER