İl Başkanı Eri Mardinli Vekilleri Ziyaret Etti

AK Parti Mardin İl Başkanı Nihat Eri TBMM’ye yapmış olduğu ziyarette, AK Parti Mardin Milletvekilleri Şeyhmus Dinçel ve Cengiz Demirkaya’yı meclisteki ofislerinde ziyaret ederek hayırlı olsun temennilerinde bulundu.

İl Başkanı Eri Mardinli Vekilleri Ziyaret Etti

AK Parti Mardin milletvekillerini büyük bir umutla meclise gönderdiklerini belirten AK Parti Mardin İl Başkanı Nihat Eri, “Milletvekillerimizin Mardin ve ülkemiz adına en güzel icraatları yapacaklarına inanıyorum. Çünkü iki vekilimizde teşkilattan gelen, AK Parti hamuruyla yoğrulmuş birikimli şahsiyetlerdir. Allah’ın izniyle alışılmışın dışında bir süreçle elimizden gelen her çabayı sarf edeceğiz”.

İl Başkanı Eri, “ Seçim sürecinde gece gündüz demeden yol aldık. İnşallah bu dönemde de aynı şekilde zaman mefumu gözetmeden vatandaşımızın rahatı için çalışacağız. Hep birlikte AK Kadrolarda çalışma onurunu bizlere bahşeden Allah’a hamd olsun. Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde önümüzdeki yeni süreçte Türkiye daha da şahlanarak hak ettiği yere gelecektir”.

TBMM’de Ceyda Bölünmez Çankırı ile de bir araya gelen İl Başkanı Eri, kendisine Mardin milletvekilliği sürecinde yapmış olduğu hizmetlerinden dolayı tekrar teşekkür edip yeni önemde başarılar diledi.

Güncelleme Tarihi: 18 Temmuz 2018, 14:32

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER