Eri, Toplumun Hassas Çizgilerini Okuyarak Hareket Edeceğiz

K Parti Mardin İl Başkanı Nihat Eri, 17 Mart Cumartesi günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımlarıyla gerçekleşen AK Parti Mardin 6.Olağan İl Kongresi’nin ve mitingin Mardin halkının yoğun ilgi ve katılımlarıyla gerçekleştirildiğini belirtti.

Eri, Toplumun Hassas Çizgilerini Okuyarak Hareket Edeceğiz
Hazırlıklarına günler öncesinden başlatılan AK Parti Mardin İl 6.Olağan Kongresi ve miting için her türlü çalışmanın gerçekleştirildiğini dile getiren AK Parti Mardin İl Başkanı Nihat Eri, “ Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Mardin’e ve Mardinlilere ayrı bir değer verdiğini çok iyi biliyoruz. Bu bilinçle hareket ederek en ufak bir olumsuzluk ihtimaline bile mahal verilmeyecek şekilde çalışmalarımızın startını verdik. Pankart ve afişlerimizi Mardin’in konjoktürel yapısına uygun olarak tasarladık. Algı oluşturmak ve her kesime en kolay yoldan ulaşmak için tüm sosyal medya hesaplarımız üzerinden yüzlerce paylaşım gerçekleştirdik. Ulusal ve yerel bazda yayın yapan radyo, gazete, haber sitelerine çeşitli yayın ve açıklamalarda bulunduk. Kadın kollarımız ve gençlik kollarımız el ilanlarını ve broşürleri on ilçemizi kapsayacak şekilde birebir vatandaşımızla  yapılan diyaloglarla dağıttılar. Gecemizi gündüzümüze katarak 6.Olağan Kongremizin en güzel şekilde gerçekleştirilmesi için elimziden gelen her çabayı sarfettik. Buradan emeği geçen tüm kardeşlerime yürekten teşekkür ediyorum”.
ASIL İŞİMİZ BUNDAN SONRA BAŞLIYOR
Asıl işlerinin bundan sonra başlayacağını dile getiren AK Parti Mardin İl Başkanı Nihat Eri, “Önümüzde çok önemli süreçler bulunmaktadır. 2019 seçimleri ve 2023 hedeflerine şimdiden odaklanmamız gerekiyor. İlk önce gençlerimizden başlayarak hedefimize emin adımlarla ilerleyeceğiz. Çünkü toplumun ruhunu ve dinamizmini diri tutmak için evvela inanç temelinde güçlü nesillerin yetişmesine öncülük etmeliyiz. Ülkemizin güçlü tarihini bilen ve bu tarihten kopuk yaşamayan nesillerin varlığı her zaman gerekliliktir. Gençlerimizin bu anlamda yetişmelerinde bazı boşluklar yaşadık. Boşlukların ve zaman kaybının daha da yaşanmaması için siyasal anlamda önemli adımlar atarak, gençlerimizi toplum ve ülke yararına çalışan bireyler şeklinde yetişmelerinin önünü açmalıyız”.  
16 YILLIK AK PARTİ İCRAATLARINI HER YERDE ANLATACAĞIZ
İl Başkanı Eri, “Akılcı politikalar üreterek, artık tüm dünyanın tanıdığı güçlü siyasi çizgimizi Mardin alanına yagınlaştırarak oy potansiyelimizi artıracağız. Mahalle ve sokak çalışmalarını masaya yatırdığımızda, o alanın yapısını analizden geçirerek hangi çizgiyi kullanacağımızı belirleyeceğiz. AK Parti’nin 16 yıldır ülkemizde ve dünya kulvarında gerçekleştirmiş olduğu çalışmaları halka anlatım doğrultusunda tüm alternatiflerimizi kullanacağız. Eğitimden sağlığa, ulaşımdan tarıma, ekonomiden dış siyasete kadar ve daha fazlası her alanda AK Parti hükümetlerinin çığır niteliğinde yaptığı yenilikler ve icraatlar bulunmaktadır. Bunların tümünü bıkmadan, yılmadan gerekirse her vatandaşımıza tek tek anlatacağız. Geçmişin sıkıntılı dönemleriyle içinde bulunduğumuz olumlu ortamın kıyas haritasıyla eminim kendimizi çok daha iyi ifade edebileceğiz”.
AK PARTİ TOPLUMUN BEKLENTİLERİNİ HIZLI BİR ŞEKİLDE KARŞILIYOR
Bölgemiz yapısı itibariyle geçmişi çok acılarla doludur. Acılar çeken bu toplum siyasal ve politik düşünme anlayışları her zaman daha öndedir. Bu nedenle olaylara ve taraflara bakış açıları çok daha akılcı olacaktır. Tercihlerini kullanırken hiç zorlanmadan doğru olanı bulacaktır. Zaten bu olgulara sebep olan AK Parti’nin hizmet seferberliğidir. Bu şekilde toplumun hassas çizgilerini ve beklentilerini iyi okuyor ve çok hızlı çözümler üretmeye başlıyor. Bizlerde AK Parti’nin Mardin ayağı olarak, hizmet kulvarımızdaki hızımızı düşürmeden devam ettiğimiz sürece inşallah önümüzdeki tüm engellerden başarılı bir şekilde çıkacağız. Artık hizmete susamış şehirlerimizin hizmet ehline verilmesi gereksinimi halkımızda uyanmıştır. Kayyum belediyelerin yapmış olduğu hizmetlere hayranlıkla bakan halkımız, eminim ki önümüzdeki seçimlerde yerelin daha da güçlenmesi için ne yapacağını daha iyi bilecektir. Bizler günlük planların yapımcısı olmadan, hedeflerimizi yıllara bölecek şekilde oluşturmanın peşindeyiz. Siyasetin uzun soluklu çizgisinden faydalanarak Mardin’e her şeyin en iyisini, en güzelini sunacağız”

Güncelleme Tarihi: 29 Mart 2018, 11:58

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER