banner113

Ak Parti Yürütme Kurulundan Basını Bilgilendirme Toplantısı

Ak Parti İl Yürütme Kurulu Mardin Merkez ve ilçelerinde faaliyet gösteren basın mensupları ile birlikte Reyhani Otelde Yemekli toplantı düzenleyerek onları bilgilendirdi.

Ak Parti Yürütme Kurulundan Basını Bilgilendirme Toplantısı

Ak Parti İl Yürütme Kurulu Basın Mensuplarını bilgilendirme amacıyla düzenlediği toplantıya katılım ve ilgi büyüktü.

Ak Parti İl Başkanlığı Tanıtım ve Medya’dan sorumlu Başkanı Kazım Aksoy tarafından organize edilen toplantıya basın mensuplarının yanı sıra İl Yürütme Kurulu da katıldı.

 Toplantıya katılan basın mensupları ile 4.olağan kongre ile göreve başlayan yürütme kurulu üyeleri tanıştırıldı, yaptıkları görevler anlatıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Ak Parti İl Başkanı İbrahim Fide, Ak Parti’nin icraatlarını anlattı ve bundan sonra izlenecek yol haritasını açıkladı.  Toplantının akışı içerisinde basın mensuplarının sorularını da yanıtladı.

Toplantıda “GAP’ın ne zaman biteceği, Kızıltepe ilçesine yeni fakülte kurulması, Üst ve alt geçitlerin durumu ve meydana gelen trafik kazaları, Mardin’in büyükşehir olması, Ovadaki Anız sorunu, Mardin’in trafik sorunu ve kentsel dönüşüm, Mardin’in altyapı çalışmaları, Kızıltepe ilçesi Zergan Deresi ve Mardin Merkeze bağlı Eryeri (Buherki) dereleri ve ıslah çalışmaları” gibi konular üzerinde duruldu, görüş alışverişinde bulunuldu.

 

              “BEN VE ÇALIŞMA ARKADAŞLARIM ÖZVERİLİ BİR ŞEKİLDE ÇALIŞACAĞIZ”

İl Başkanı İbrahim Fide yaptığı açıklamada “Göreve geldiğimiz günden beri bu konularla ilgilenmeye gayret ediyoruz. Ben ve çalışma arkadaşlarım bu sorunların üstesinden gelmeye çalışacağız. Zor bir görev üstlendiğimizin de farkındayım, bu zoru başararak ilimize hizmet vermeye devam edeceğiz. Herkesin malumudur ki, ilimizin sorunları çok ve hepsi de çözüm bekliyor. Ben ve çalışma arkadaşlarım, yürütme kurulumuz ve yönetim kurulumuz gayret göstererek çözmeye çalışacağız”

 

Tanıtım ve Medyadan sorumlu Başkan Yardımcısı Kazım Aksoy ise, “basın bizim için ve ilimiz için önemi  çok büyüktür, basın ile bu tür toplantılarımız mutad olarak devam edecektir, katılımlarından dolayı hepsine çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

            Toplantı yenilen yemek ve çekilen fotoğrafların ardından son buldu.

 

 

 

 

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 28 Haziran 2012, 12:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER