banner113

AK Parti Milletvekili Akdağ:Basınla Bir Araya Geldi

AK Parti Milletvekili Akdağ Mardin'de Yerel Basın mensuplarıyla bir araya geldi.Basın mensuplarıyla beraber kahvaltı yapan AK Parti Milletvekili Akdağ şu açıklamalarda bulundu;

AK Parti Milletvekili Akdağ:Basınla Bir Araya Geldi
"Davetimize icabet ettiğiniz için teşekkür ederim.Her insanın belirli aralıklarla yapabildiklerini yapamadıklarını değerlendirmesi kadar doğal bir şey yoktur.Basın siyasetin aydınlatıcısı konumundadır"dedi.
Mardin’de yapılan çalışmaları değerlendiren Akdağ,  kendi iktidarları döneminde yapılan çalışmaları anlattı.Mardin'de 300 yataklı devlet hastanesinin yapımına başlandığını söyledi. AK Parti Milletvekili Abdurrahim Akdağ, kentin başlıca sorunlarından biri olan elektrik konusunda 120 noktada iyileştirme yapıldığını bir trafo merkezinin de faaliyete girdiğini birdirdi. Mardin’de 300 yataklı devlet hastanesinin çalışmalarına başlandığını ifade eden Akdağ, Nusaybin’de ise 150 yataklı hastanenin yapımına devam edildiğini söyledi.Mardin Kızıltepe yolunun 1 aralık'ta biteceğini belirti.
 
    4+4+4 eğitim sisteminin esnek ve seçilik faktörü olan bir sistem olduğunu anlatan Akdağ, bu sistem ile tek tip insan yetiştirmenin önüne geçildiğini bildirdi. İnsanların kendi tercihlerine göre eğitim göreceğini anlatan Akdağ, böylece insanların sosyal alanda ve ekonomik alanda topluma daha yararlı olacağını aktardı.
 
   Kızıltepe’de bulunan eski Devlet Hastanesi’nin Ağız ve Diş Sağlığı Merkezine dönüştürüleceği bilgisini veren Akdağ, Kızıltepe’nin içinde akan çevre ve sağlık sorunlarına yol açan Zergan Deresi’nin ıslahı için 120 milyon lira ödenek çıktığını kaydetti.
Artuklu Üniversitesi bünyesinde herhangi bir fakültenin Kızıltepe ilçesinde olmayışından dolayı bir eksilik yaşandığını anlatan Akdağ, Üniversitenin sadece Mardin merkezin değil bütün Mardin’in  olduğunu hatırlattı. Akdağ, Kızıltepe’ye üniversitenin bir bölümünün kurulması için çalışmalarını sürdürdüklerini sözlerine ekledi.


Güncelleme Tarihi: 14 Eylül 2012, 09:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER