banner113

Ak Parti Eski Teşkilatlarla Vefa Yemeğinde Buluştu

AK Parti Mardin İl Başkanlığı 1 Kasım seçimlerine az bir süre kala 2001 tarihinden itibaren kurucu vasfı taşıyan ve günümüze kadar gelen bütün yönetimleri aynı yemekte buluşturdu.

                   Ak Parti Eski Teşkilatlarla Vefa Yemeğinde Buluştu

AK Parti Mardin İl Başkanlığı kurulduğu günden bu yana kendi bünyesinde hizmet etmiş olan, emek harcayan tüm AK Parti yönetimlerini ‘VEFA’ Toplantısında bir araya getirdi.

Alihansoy Düğün Salonu’nda gerçekleşen buluşma gelen misafirlerle dolup taştı. O zamandan beri ilk defa birbirleriyle görüşme fırsatı bulan aynı dönemin üyeleri arasında duygusal anlar yaşandı. Hasretler giderildi ve inşallah böyle toplantıların tekrar edilmesi için temennilerde bulunuldu.

Buluşmaya ilişkin bazı açıklamalarda bulunan AK Parti Mardin İl Başkanı Mehmet Ali Dündar,” AK Parti hareketinin unutulmaz anlarını tekrar hissetmek için bir arada olmanın gururunu yaşıyoruz. Başta Kurucu Başkanımız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve kurucular kurulu üyeleri ile bu davaya gönül vermiş bütün önde gidenleri saygıyla selamlıyorum. Ahirete intikal etmiş olanlara Allah’tan rahmet diliyorum. Allah onları cennetine kavuştursun.

Kurulduğu günden beri desteğini, teveccühünü, hayır dualarını eksik etmeyen teşkilat mensuplarının dirayetiyle her seçimde çıtanın daha da yükseldiğini belirten Dündar,” değerli dava arkadaşlarıma sonsuz teşekkür ediyorum. AK Parti kökü çok derinlerde olan, dallarıyla tüm dünyayı kucaklayan o ulu çınarın gövdesinden gıdasını alan bir partidir. Yunus’un ifade ettiği, eti kemiğe büründüm, Yunus diye göründüm ifadesi var ya, oradan hareketle AK Parti 14 Ağustos 2001’de çok köklü, çok kadim bir davanın tezahürü olarak AK Parti ismiyle görünerek ortaya çıkmış bir harekettir. İşte bunun için AK Parti olarak kendimize ve ülkemize biliyorsunuz üç önemli tarih belirledik. Birincisi, Cumhuriyetimizin 100’üncü yıldönümü olan 2023’tür. İkincisi, 2053 dedik, çünkü o da bir çağın kapatılıp bir çağın açılmasının 600’üncü yıldönümüdür. Üçüncüsü, 2071, o da Alparslan’ın başlattığı hareketin bininci yılı, Malazgirt’teki büyük zaferin bininci yıldönümüdür.

Dündar,” Türkiye için bunları bir hedef olarak belirledik. Hedefi olmayanın başarıya kilitlenmesi asla mümkün değildir. Evet değerli dava arkadaşlarım bu hedeflere millet olarak ulaşabilmemiz için fert olarak üzerimize düşen görevleri hakkıyla yerine getirmemiz gerekmektedir. İşte bu süreçte seçim sathında bulunduğumuz bu günlerde teşkilat mensubu kardeşlerimize çok büyük görevler düşmektedir. Bu seçim sadece ülkemizi değil tüm Müslüman ümmetini ilgilendirdiği için daha da bir öneme haizdir. Bu kritik süreçte lütfen dedikoduya, ayrılığa ve sıkıntıya mahal olacak durumlara yer vermeyelim”. Dedi.

AK Parti Milletvekili Adayları’nın konuşmalarının ardından, İlk kurucu vasfını taşıyan Eski İl Başkanı Nihat Eri, İl Kadın Kolları Başkanı Zeynep Alkış, İl Gençlik Kolları Başkanı Fuat Artukoğlu’da birer selamlama konuşması yaparak ortama renk kattılar.

Güncelleme Tarihi: 30 Ekim 2015, 13:24

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER