banner113

Nusaybin’de 'Sağlıksız Su' İmha Edildi

Belediye zabıta ekipleri ve Belediye Meclisi Sağlık Komisyonu tarafından yapılan denetimlerde ambalaj hatasından kaynaklı 1608 adet küçük şişe içme suyu imha edildi.

Nusaybin’de 'Sağlıksız Su' İmha Edildi

Belediyemiz bünyesinde çalışma yürüten Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler ile Belediye Meclisi Sağlık Komisyonu tarafından halkın sağlığını korumaya yönelik denetimler aralıksız devam ediyor. Yapılan denetimler esnasında ambalaj hatasından kaynaklı 1608 adet küçük şişe içme suyuna el konularak imha edildi. Kullanma tarihi geçmiş ve ambalaj hatası olan ürünlerin satıldığı yerler hakkında cezai işlem uygulanacağı belirtildi.  Zabıta Müdürlüğü’nde yapılan açıklama da; gıda maddelerinin muhafaza koşullarına dikkat edilmesi gerektiği belirtildi. İşyerlerinde kullanılan ürünlerin etiket bilgilerinin tam olması konusuna da dikkat çeken Zabıta Müdürü Berces Gündüz, gıda ürünlerinin son kullanma tarihine kadar tüketilmesi ve uygun koşullarda muhafaza edilmesinin altını çizdi.

 

Halkın sağlık şartlarına uymayan şişe suları konusunda dikkatli ve duyarlı olmasını isteyen Zabıta Müdürlüğü, bu tür olumsuzlukları belediye zabıta ekiplerine ve Belediye Meclisi Sağlık Komisyonu’na bildirmesini istedi.

Güncelleme Tarihi: 19 Aralık 2014, 14:17

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER