Mardin'de yaşlı bir kadının cesedi bulundu

Mardin'in Midyat ilçesinde 49 gündür kayıp olan yaşlı kadının cesedi su kuyusunda bulundu.

Mardin'de yaşlı bir kadının cesedi bulundu
MARDİN- Midyat ilçesi Acırlı Beldesinde 31 Ocak 2014 tarihinden beri kayıp olan 75 yaşındaki Fahriye Arı’nın cesedi kullanılmayan su kuyusunda bulundu.

Edinilen bilgiye göre; Acırlı Beldesinde 49 gündür kendinden haber alınamayan Fahriye Arı (75), Bahçelievler Mahallesi Mankara Mevki civarında bir bağda kuyuda bulundu.
Jandarma ve Cumhuriyet Savcılığına haber verilmesi üzerine harekete geçilerek kuyuda bulunan cesedin çıkarılması için çalışma başlatıldı.
Cumhuriyet Savcısı Hasan Adalı başkanlığında, belediye, jandarma olay yeri inceleme ekipleri tarafından yapılan titiz bir çalışma sonucu Fahriye Arı’ya ait olduğu tespit edilen ceset yaklaşık 4 saatlik çalışma sonucu kuyudan çıkarıldı.

Olayla ilgili bilgi veren Acırlı Mahalle Muhtarı Abdulhaluk Yenigün, “Abdulhalim Saylık isimli bagcı, bağ budamak için buraya geliyor. Burada bulunan kuyusuna yöneldiği bir sırada kuyuda karartı görüyor. İyice baktığında ise yaşlı kadının kuyuda olduğunu görüyor. Bunun üzerine Jandarma ekiplerine haber verdik. Kimseden şüphelenmiyoruz. Daha öncede bu kuyuya baktık, ancak kuyu büyük ve içi geniş olduğundan kimse göremedi. Kendisini kuyunun içinde kenara çekilmiş vaziyette bulduk. Allah rahmet etsin köyde çok sevilen ve sayılan biriydi.” dedi.

Çıkarılan ceset, Midyat Devlet Hastanesi Morguna ardından da Diyarbakır Adli Tıp Kurumuna sevk edildi. (Adnan Oğuz İLKHA)

Güncelleme Tarihi: 21 Mart 2014, 00:20

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER