banner113

Sinop'ta ki MÜSİAD Başkanlar Toplantısına Mardin Müsiad'ta Katıldı

Genel Başkan Nail Olpak başkanlığında Sinop'ta yapılan MÜSİAD Başkanlar Toplantısına Mardin Müsiad Başkanı Mehmet Nureddin Kasap'ta katıldı.

  Sinop'ta ki MÜSİAD Başkanlar Toplantısına Mardin Müsiad'ta Katıldı

 Sinop Üniversitesi Ahmet Muhip Dıranas Uygulama Oteli’nde Sinop MÜSİAD'ın ev sahipliğinde yapılan  toplantıya, Genel Başkan Yardımcıları Alipınar Topdaş, Eyüp Uğur, Abdurrahman Kaan, Sinop MÜSİAD Başkanı Ahmet Hilmi Gökmen, Yurtiçi Teşkilanlanma Komisyonu Başkanı Turgut Al, genel merkez yöneticileri, illerin şube başkanları ve Mardin Müsiad Başkanı
Mehmet Nureddin Kasap'ta katıldı.Müstakil

Toplantıda konuşma yapan MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak, hain darbe girişimi ardından başlayan süreçten ülkenin daha güçlü olarak çıkacağını belirti. Olpak, "Biz MÜSİAD olarak Cumartesi günü öğleyin sektör kurulu başkanlarımız, eski genel başkanlarımız ve eski genel başkan yardımcılarımızın katılı ile gerçekleştirdiğimiz ilk olağanüstü yönetim kurulu toplantısı ardından basına yaptığımız açıklamada, bu girişim sonucunda ülkemizin ekonomisinin orta vadede bu işten güçlenerek çıkacağını iddia ederek ve söyleyerek bu sürece sahip çıkmıştık. Halen daha bu iddiamızı da sürdürüyoruz. Bir başka tarafı da hayatımızın normalleştirilmesi ile ilgili kısmıydı. Bunun da önemli olduğunu düşünüyoruz. Çünkü hamdolsun bizim intibak yeteneğimiz ve hızlı bir şekilde sahip çıkma yeteneğimiz birçok ülkeden farklı" dedi.


Güncelleme Tarihi: 11 Ağustos 2016, 23:00

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER