banner113

Selçuklu Belediye’sinden Mardin Ak Parti’ye Ziyaret

Konya’ya bağlı Selçuklu İlçesi Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay bazı temaslarda bulunmak amacıyla geldiği Mardin’de AK Parti Mardin İl Başkanlığı’nı ziyaret etti.

Selçuklu Belediye’sinden Mardin Ak Parti’ye Ziyaret

Konya’ya bağlı Selçuklu İlçesi Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve beraberindeki heyetle birlikte bazı temaslarda bulunmak amacıyla geldiği Mardin’de AK Parti Mardin İl Başkanlığı’nı ziyaret ederek İl Başkanı Mehmet Ali Dündar ile bir araya geldiler.

Görüşmeye ilişkin bazı açıklamalarda bulunan AK Parti Mardin İl Başkanı Mehmet Ali Dündar, “AK Parti batı doğu ilişkisini pekiştirmek amacıyla birçok projeye imza attı. Bu projeler kapsamında batı kültürünü doğuya, doğu kültürünü de batıya taşıyarak insanlar arasında bütünlük ve kaynaşma ortamı oluşturmaktadır. Bu amaçla ilimize ziyarete gelen kardeş belediye Selçuklu Belediye’si Başkanı Sayın Uğur İbrahim Altay ve ekibine teşekkür ediyoruz”.

Dündar, “Selçuklu Belediye Başkanımızla Mardin adına yapılacak ve yapılabilecek çalışmalar hakkında gerekli istişareleri yaptık. Özellikle Mardin’de teknik, danışmanlık alanında ve yatırım alanında belediyelerimize yapacakları katkıları kendileriyle konuştuk. Kardeş belediyelerimizle olan ilişkilerimizde Mardin ve bölge insanımıza katkılar sunduğumuz birçok ortak noktaya imzaya attık. Bu proje dâhilinde batıdaki kurumsallaşmış belediyelerimizin, özellikle kayyum olarak atanan başkanlarımıza katkılarının artarak devam edeceğini umuyorum”.

Güncelleme Tarihi: 20 Şubat 2017, 00:31

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER