banner113

Müsiad’dan 60 Girişimciye Sertifika

MÜSİAD Mardin Şubesinin KOSGEB ile ortaklaşa yaptığı Uygulamalı Girişimcilik Eğitimini başarıyla tamamlayan 60 girişimci adayına sertifikaları törenle verildi.

Müsiad’dan 60 Girişimciye Sertifika

      

            Kızıltepe Sanayi ve Ticaret Odasının toplantı salonunda düzenlenen törene Kızıltepe Kaymakamı Erkaya Yırık MÜSİAD Başkanı Mehmet Ali Dündar MÜSİAD Yönetim Kurulu üyesi ve Başkan Yardımcısı Şeyhmus Yusufoğlu, Genç MÜSİAD Başkanı Gazi Yıldız, Kızıltepe Sanayi ve Ticaret Odası başkanı Mahmut Dündar, Kızıltepe Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Şahin, Esnaf Kefalet Kooperatif Başkanı İsa Tunç, Zeynettin Ayav, Kızıltepe Halk Eğitim Müdürü Mehmet Hadi Gökdemir, Zahireciler Dernek Başkanı M. Şerif Öter, Kuyumcular Dernek Başkanı M. Veysi Güç ile MÜSİAD Üyeleri katıldı.

            
Açılış konuşmasını yapan MÜSİAD Mardin şube Başkanı Mehmet Ali Dündar “ MÜSİAD olarak bugüne kadar 360 Girişimciye uygulamalı girişimcik eğitimini KOSGEB iş birliği ile vermiş bulunmaktayız. Bugün 60 yeni girişimcimize sertifikalarını verirken , önümüzdeki günlerde yeniden açacağımız eğitimle  120 yeni girişimcimize sertifikalarını vereceğiz. MÜSAİD camiası olarak bizler ticari hayatın temelinin eğitimden geçtiğine inanıyor, eğitim ve danışmanlık hizmetlerimize hız vermeyi amaçlıyoruz. Başta Sayın Kaymakamımız olmak üzere bizlerle beraber olan Dernek ve Oda başkanlarımıza teşekkür eder, girişimcilerimize iş hayatlarında başarılar dilerim.”

      
      Tören de konuşma yapan Kızıltepe Kaymakamı Erkaya Yırık bu organizasyonu düzenleyen MÜSİAD’a teşekkür ederek, “ ülkemizde eğitimin her alanda olduğu gibi ekonomi alanında da ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. MÜSİAD’ın bu girişiminin diğer kurumlar tarafından da artırılarak devamını diliyorum. Bu uygulamalı girişimcilik eğitimi alan yeni girişimcilerimizin ekonomik bilgi ile donatılmış şekilde iş hayatın başarılı olacaklarına inanıyorum. Kızıltepe Kaymakamlığı olarak yeni girişimcilerin her zaman yanında olacağız. Kızıltepe’nin ekonomi anlamında gelişmesi toplumsal barış ve huzurumuzun teminat altına anılması demektir” dedi.

            Katılımcıların sorularına yanıt veren Genç MÜSİAD Başkanı Gazi Yıldız’ın açıklamalarından sonra kursiyerlere sertifikaları verildi. Katkılarından dolayı Genç MÜSİAD Üyeleri Mustafa Güneri ile Veysel Öndeş’e Plaket takdim edildi. Basın mensuplarının yoğun ilgi gösterdiği program teşekkür konuşmaları ve ikramlarla sona erdi.

 

 

Güncelleme Tarihi: 28 Haziran 2012, 21:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER