banner113

Müsiad Mardin Valisini Ziyaret Etti

08 Ocak 2015 tarihinde yapılan Genel Kurul sonucunda seçilen MÜSİAD Yönetimi Vali Mustafa Taşkesen’i makamında ziyaret etti.

Müsiad Mardin Valisini  Ziyaret Etti

Genel Kurula katılımından ötürü  Vali Mustafa Taşkesen’e  teşekkürlerini iletmek  , fikir alış verişinde bulunmak üzere gerçekleşen ziyarete MÜSİAD Mardin şube Başkanı Mehmet Nureddin Kasap 2.Dönem MÜSİAD Başkanı Mehmet Ali Dündar ve Yönetim kurulu üyeleri  katıldı.

Tanışma faslından sonra başarı  dileklerini ileten Vali Taşkesen ; halkın katılımının olmadığı çalışmaların başarıya ulaşma şansının olmayacağını  , MÜSİAD gibi değerli STK’ların yapacakları güzel hizmetlerin olacağını  ,valilik olarak ta bu hizmetlerin yanında ve destekçisi olacaklarını ifade etti.

Barış sürecinin konuşulduğu sohbette MÜSİAD Mardin Şube Başkanı Kasap: “Bölgenin geleceği  açısından hükümetin en önemli icraatlarından olan çözüm sürecinin  mutlaka desteklenmesi gerekiyor bu sürecin zafiyete uğratacak davranış ve tutumlardan mutlaka kaçınmamız gerekiyor” dedi. Kasap; Çözüm sürecinin nihayete erdirilmesi durumunda bölgenin Ortadoğunun  cazibe merkezi olacağını , bölgenin yıllardan beri yaşadığı sıkıntıların biteceğini, akan kan ve gözyaşının dineceğini farklı din ,dil ve  etnik yapıların kardeşçe yaşayabileceklerini söyledi.

Kurumlar arası işbirliğine de değinen Kasap, “Mardin de  faaliyet gösteren STK’lar   ve kurumlar olarak  Mardinin gelişimi ve değişimi adına azami derecede  işbirliği ve diyalog içinde olmamız  Mardine ciddi anlamda kazanım sağlayacaktır. Bununda, kurumlar arası  diyalog kanallarının sürekli açık olmasına bağlıdır”dedi.

Dilek ve temennilerden sonra ziyaret sona erdi.

Güncelleme Tarihi: 21 Ocak 2015, 15:37

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER