banner113

Mardin Ömür Boyu Sevgi Derneği, Engellileri Yalnız Bırakmadı

ardin Ömür Boyu Sevgi( Madde Bağımlılığı ile Mücadele) Derneği “Dünya Engelliler Günü” nedeniyle Kızıltepe Engelliler Gücü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımını antrenmana ziyaret etti.

Mardin Ömür Boyu Sevgi Derneği, Engellileri Yalnız Bırakmadı
3 Aralık Dünya Engelliler Günü ‘ nedeniyle Antrenmanda Kızıltepe Engelliler Gücü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımını ziyaret eden Mardin Ömür Boyu Sevgi ( Madde Bağımlılığı ile Mücadele) Derneği Başkanı Mehmet Ali Demir ve Mardin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa kuzu  antrenman bitiminde oyunculara spor çantaları hediye ettiler.
Yaptıkları ziyaretle ilgili açıklamada bulunan Mardin Ömür Boyu Sevgi( Madde Bağımlılığı ile Mücadele) Derneği Başkanı Mehmet Ali Demir şunları söyledi. “Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı'nın başarılarıyla da gurur duymaktayız. Herkesin birer engelli adayı olduğu şu hayatta kocaman yürekleriyle mücadelelerine devam eden tekerlekli sandalye basketbol sporcularıyla tanışmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Engelli olmalarına rağmen her türlü zorluğa rağmen hayata sıkıca tutunarak mücadelelerine devam ediyorlar. Bunu kendisine engel görmeyen engelli kardeşlerimizin ve tüm engelli vatandaşlarımızın Dünya Engelliler Günü'nü kutluyorum” dedi.
Engelli basketbol takımı oyuncularından İzzettin Taşkın ise, “Arkadaşlarla birlikte bu sporu geliştirmek için takımı kurduk. Evde, kendini içeri kapatan engelli arkadaşlarımızı spora davet ediyorum. Bütün engeller sporla aşılabilir. Yetkililerden bir isteğimiz var. Engellilerin yaşam kalitesinin biraz daha artırılmasını istiyoruz.” Temennisinde bulundu.

 Taşkın, “Bu güzel ve anlamlı günümüzde ise bizi yalnız bırakmayıp ziyaret eden, Mardin Ömür Boyu Sevgi( Madde Bağımlılığı ile Mücadele) Derneği Başkanı Mehmet Ali Demir ve Mardin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Kuzu’ya teşekkür ederiz.” İfadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 04 Aralık 2014, 15:58

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER