banner113

Mardin Büro Memur-Sen Şube Başkanı Ümit UNAT;“Tüm Sözleşmeliler Kadroya Alınmalı“

Mardin Büro Memur-Sen Şube Başkanı Ümit UNAT, “Kamu görevlileri arasında ayrım yapılmasını asla kabul etmiyoruz. Bizim için 4/A, 4/B ve 4/C ayrımı yoktur. Kamudaki ayrım ortadan kaldırılmalı, sözleşmeli personelin tamamı kadroya alınmalıdır” dedi.

Mardin Büro Memur-Sen Şube Başkanı Ümit UNAT;“Tüm Sözleşmeliler Kadroya Alınmalı“
İDEOLOJİK DEĞİL, HİZMET ZEMİNLİ SENDİKACILIK YAPIYORUZ

Mardin Büro Memur-Sen Şube Başkanı Ümit UNAT Kamu Kurumlarında Görev yapan 4/C li Statü de çalışan Memurlarla alakalı Basın açıklaması yaptı. Açıklamada Şube Başkanı Ümit UNAT, önemli açıklamalarda bulundu. Büro Memur-Sen ve Memur-Sen’in ideolojik sendikacılığı reddeden, tüm memurların özlük haklarını korumayı amaç edinen bir teşkilat olduğunu vurgulayan UNAT, “Kamu görevlileri adına elde edilen kazanımların tamamında bizim imzamız var. Özlük noktasında sayısız kazanımlara imza atmış bir teşkilatız. Kamu görevlilerinin talep ve beklentilerini her platformda dile getiren, çözüm üreten bir teşkilatız. Bu nedenle kamu görevlileri ideolojik sendikacılık yapanları değil, hizmet üretenleri tercih ediyor” dedi.

AYRIM ORTADAN KALKMALI, SÖZLEŞMELİLERE KADRO VERİLMELİ

Kamu görevlileri arasında ayrım yapılmasını asla kabul etmediklerinin altını çizen UNAT, “Bizim için 4/A, 4/B ve 4/C ayrımı yoktur. Bizim nazarımızda bütün kamu görevlileri eşit statüye sahip. Kamudaki ayrım da ortadan kaldırılmalı, sözleşmelilerin tamamı kadroya alınmalı. Bu yapı değişmeli. Bizim girişimlerimiz ile sendikalı olan 4/C’lilerin daha sonra maaşlarında iyileştirme yapılmasını sağladık. Kamu görevlileri arasında statü farkı ortadan kaldırılmalıdır. Tüm 4/B ve 4/C’liler kadroya alınmalıdır. İnşallah tüm sözleşmelilerin kadroya alınmasını sağlayacağız. Bu süreçte üyelerimizin desteğine ihtiyacımız var” diye konuştu.

BİRLİK VE BERABERLİKTEN VAZGEÇMEMELİYİZ

Açıklama da birlik ve beraberliğin önemine de dikkat çeken UNAT, “Ülkemiz zor bir süreçten geçiyor. Emperyalist yapılar Türkiye üzerinde her gün yeni bir operasyon denemesinde bulunuyor. Millet olarak, birliğimize ve kardeşliğimize tutunarak her türlü zorluğun altından kalkacağız. Kamu görevlileri, işçiler, işsizler, gençler; dünya mazlumları Büyük Türkiye’den beklenti içerisinde. Gücümüzü kaybedecek etkenleri ortadan kaldırmalı, daha yaşanabilir bir Türkiye’yi hep birlikte inşa etmeliyiz” şeklinde sözlerini bitirdi.

Güncelleme Tarihi: 04 Şubat 2017, 11:09

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER