Kılıç: Her İhanet Milletimizin Dik Duruşu Ve İmanıyla Yok Olmaya Mahkûmdur

AK Parti Mardin İl Başkanı Faruk Kılıç, “Devletin kendilerine sundukları imkânlarla Cumhurbaşkanımıza, milletimize ve devletimize ihanet girişiminde bulunan bu hain güruhu aziz milletimiz asla unutmayacaktır, affetmeyecektir” dedi.

Kılıç: Her İhanet Milletimizin Dik Duruşu Ve İmanıyla Yok Olmaya Mahkûmdur

AK Parti Mardin İl Başkanı Faruk Kılıç, 15 Temmuz 2016 yılında hain odaklar tarafından yapılmaya çalışılan darbe girişiminin yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Mesajında, “Hain darbe girişiminin 3’ncü yılına girmemize rağmen o güne ait hatıralarımız hala da hafızalarda ki yerini gün gibi korumaktadır. Birlik ve bütünlüğümüzü bozmak için her türlü hileye başvuran bu çetelerin yapmış olduğu her ihanet, dün olduğu gibi bundan sonra da milletimizin dik duruşu ve imanıyla yok olmaya mahkûmdur. Milletimizin büyük desteğiyle iktidara gelen AK Partimize, ülkemize ve milletimize yine milletimizin vergileriyle alınan silah, tank ve uçaklarla saldırmaya kalkıştılar. Meclisimizi bombaladılar. Kimsenin gözünün yaşına bakmadan öldürmeye kalkıştılar.  Ama milletimizin feraseti ve cesareti daha ileri gitmelerine müsaade etmedi. Çıplak elleri ve gövdeleriyle tanklara, uçaklara meydan okudular. Tüm dünyanın gözü önünde darbecilere hak ettikleri dersi verdiler. Allah bu topraklardan iman dolu milletimizi eksik etmesin”.

O günü asla unutamadıklarını belirten İl Başkanı Faruk Kılıç, “O gün Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ‘Milletimle beraber meydanlarda olacağım’ sözleriyle din, dil, ırk, mezhep ve parti ayırımı gözetmeksizin hep birlikte meydanlara inerek darbeci hainlere gerekli dersi verelim dedi. Gerçekten de öyle oldu topyekün 81 il tüm halkımızla beraber meydanlara indik ve hainlere, çıkarcılara, vatan-millet düşmanlarına gerekli dersi verdik. Fakat o gece bazı vatandaşlarımız ülkemizin çeşitli yerlerinde hain darbeciler tarafından şehit edildiler, yaralandılar. Onların o asil kanları bu toprakları kurtarmaya yetti. Geçmişte nasıl ki Kurtuluş Savaşında, Çanakkale’de halkımızın tertemiz kanı galip gelmişse, 15 Temmuz gecesi de aynı yiğitlerin zaferi oldu. Allah ruhlarını şad etsin. Son olarak şunu da eklemek gerekirse, devletin kendilerine sundukları imkânlarla Cumhurbaşkanımıza, milletimize ve devletimize ihanet girişiminde bulunan bu hain güruhu aziz milletimiz asla unutmayacaktır, affetmeyecektir”.

Güncelleme Tarihi: 22 Temmuz 2019, 13:50

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER