banner113

“Kazanılan Gençlerle Kazanan Türkiye’ye” Projesi kabul edildi.

Mardin Trabzonspor Taraftarlar Derneği tarafından hazırlanan ve Mardin ile Trabzonlu gençleri sporcuları bir araya getirecek proje kabul edildi.

“Kazanılan Gençlerle Kazanan Türkiye’ye” Projesi kabul edildi.
Dernek başkanı Aydın, “Proje kapsamında Mardin Trabzon arasında ziyaretler gerçekleşecek”

Mardin Trabzonspor Taraftarlar Derneği Başkanı İbrahim Aydın, İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler genel Müdürlüğüne sunulan ve kabul edilen  “Kazanılan Gençlerle Kazanan Türkiye’ye” Proje kapsamında Trabzon’a giderek çeşitli ziyaretlerde bulundu.

Bu ziyaretler çerçevesinde Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman ile görüme fırsatı buldu.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Aydın kısa zaman içerisinde Trabzon’dan Mardin’e bir ziyaret gerçekleşeceğini söyledi.

Aydın, “Trabzon’a giderek Ünal hocamızla görüştüm. Ünal hocamız bize şunları söyledi, Çok önemli bir proje gerçekleştirildiğini ve önümüzdeki aylarda Mardin’e Oyuncu ve teknik heyet ile proje çalışmalarına katkı sunacaklarını Mardin’den gelecek genç oyuncuların Trabzon’da ağırlayacaklarını bundan dolayı mutluluk duyacaklarını, Mardin genç ekibinden oyuncuların Trabzonspora kazandırmanın önemli olacağını belirtti. Ayrıca Ünal hoca, Trabzonspor alt yapı ile yapılacak maçta kendisi ve teknik heyetin de hazır olacağını kaydetti. Yapılacak dostluk maçında başta dostluk kazanacak arkasında da Trabzonspor ve Türkiye genç yetenekler kazanacaktır.” İfadelerini kullandığını söyledi.”

Ünal Hocaya ilgisinden dolayı teşekkür eden Başkan İbrahim Aydın, emeği geçen herkese teşekkür ettiklerini kaydetti.

Güncelleme Tarihi: 28 Mart 2019, 22:54

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER