banner113

İL BAŞKANI DÜNDAR ÖĞRETMENLER İÇİN GÖRÜŞTÜ

AK Parti Mardin İl Başkanı Mehmet Ali Dündar AK Parti Ankara Genel Merkez’de düzenlenecek olan ve 81 ilin katılacağı İl başkanları Toplantısı öncesi çeşitli temaslarda bulundu.

İL BAŞKANI DÜNDAR ÖĞRETMENLER İÇİN GÖRÜŞTÜ

AK Parti Mardin İl Başkanı Mehmet Ali Dündar, Ankara Genel Merkezde düzenlenecek olan İl Başkanları Toplantısı öncesi Milli Eğitim Bakanlığı Bakan Yardımcısı Orhan Erdem’i ziyaret ederek Mardin’deki öğretmen sıkıntılarını dile getirdi. 

Ziyarette Fetö terör örgütünün 15 Temmuz’da ülkemize ve milletimize yapmış olduğu darbe girişimini millet olarak birlik içerisinde bertaraf ettiklerini belirten İl Başkanı Dündar, “Bu karanlık örgüte kimler yardım ve yataklık yapmışsa elbette ki cezasını çekmelidir. Çünkü bu örgüt 15 yıldır sürekli kendini geliştiren, her alanda yenilikçi olan ülkemize darbe girişiminde bulunmaya yeltenerek içinden çıkılmaz bir hale sokmayı amaçlamışlardır. Bu nedenle Fetö terör örgütünün her taraftarı hak ettiği cezaya çarptırılmalıdır.  Fetö terör örgütünün yapmış olduğu darbe girişiminin bertaraf edilmesinden sonra özellikle yüzlerce öğretmen açığa alındı. Bu da eğitim ve öğretimin büyük bir oranda aksamasına neden oldu. Sayın Bakan Yardımcımızdan soruşturmanın ivedilikle yürütülmesini, suçlu ile suçsuzun bir an önce ayrıştırılıp sonucun milletimizin lehinde olmasını talep ettik. Sayın Bakan Yardımcımızda bu konu ile ilgili çalışmaların en kısa zamanda sona erdirileceğini belirttiler”.  


Dündar, “Mardin’in eğitim sistemi ile ilgili belli başlı sorunları dile getirdik. Ayrıca okul eksikliğinden dolayı öğrencilerimizin mağdur olduklarını ve yeteri kadar eğitim-öğretimden yararlanamadıklarını dile getirip bir an önce yeterli sayıda okul ile ilgili çalışmaların başlatılmasını talep ettik


Güncelleme Tarihi: 23 Ekim 2016, 18:50

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER