Gazeteciler sağlık yöneticileri ile bir araya geldi

Mardin İl Sağlık Müdürlüğü 10 Ocak Çalışan gazeteciler gününde Mardin’de görev yapan basın mensupları ile bir araya geldi.

Gazeteciler sağlık yöneticileri ile bir araya geldi
Mardin’de son 1 yıl içinde sağlık alanında yapaılan yatırımlarda basın mensuplarının büyük emeği olduğunu kaydeden İl sağlık Müdürü Uzm. Dr. Saffet Yavuz ve ekibi sağlık alanında büyük ivme alan Mardin’de yatırımların devam edeceğini belirtti.

 

Mardin'de Gazeteci ve sahada çalışan muhabirler ile bir araya gelen Mardin İl sağlık müdürü Uzm. Dr. Saffet Yavuz, müdürlük başkanları Uzm. Dr. Murat Sinanoğlu, Dr. Servet Yıldız, Dr. Hidayet Bakaç, Şeyhmus Alkan ile birlikte 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutlayarak il genelinde sağlık alanında yapılan yatırımları aktardı.

 

Mardin’de vatandaşlara en kaliteli sağlık hizmeti vermek adına mesai kavramı olmadan çalıştıklarını Kaydeden Yavuz, hekimlerin iş yükünün yoğun olmasına rağmen sağlıklı bir toplumun oluşması için büyük fedakarlıklar yaparak görevleri başlarında olduklarını ifade etti.

 

10 Ocak çalışan gazeteciler günü münasebetiyle gazetecilerle bir araya gelen Mardin İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Saffet Yavuz'a gazeteciler adına teşekkür eden Mardin Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti Başkanı Kadir Üründü, Mardin’de gazetecilerin zor şartlarda maddi karşılığı çok az olsa da sahada aktif bir şekilde çalıştığını ifade ederek gazetecilerin bu zorlu görevinde onlara destek olan herkese teşekkür etti. Üründü, gazeteciliğin büyük bir meslek sevgisi ile icra edildiğine dikkat çekerek sahada verilen bu büyük emek karşında halkın sesi olan kalemlerin hak ettiği yerde değer görmesi gerektiğine vurgu yaptı.

Konuşmaların ardından Türkiye Yerel Gazeteciler Derneği Mardin İl Temsilciliği tarafından kesilen pastanın ardından program sona erdi.

Güncelleme Tarihi: 18 Ocak 2019, 20:58

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER