banner113

Dündar,“Her An Seçime Hazır Vaziyetteyiz“

Anayasa maddelerinde bazı değişiklikler yapılması amacıyla gündeme getirilen 18 maddelik değişikliğin TBMM’den geçmesiyle beraber Anayasa değişikliği referandumu heyecanı diğer illerde olduğu gibi AK Parti Mardin İl Başkanlığı’nda da etkisini gösterdi.

Dündar,“Her An Seçime Hazır Vaziyetteyiz“
Referandum tarihinin önümüzdeki günlerde netleşeceğini dile getiren AK Parti Mardin İl Başkanı Mehmet Ali Dündar, ”AK Parti Mardin Teşkilatı olarak her an seçimlere hazır bir vaziyetteyiz. Teşkilatlarımızla uyum içerisinde bu önemli sürecin hakkından inşallah alnımızın akıyla çıkacağız. AK Parti 15 senedir gecesini gündüzüne katarak sağlık, ulaşım, eğitim, konut, sanayi başta olmak üzere birçok konuda ülkemizi kalkındırmış refaha çıkartmıştır. Halkın sandıklardan zaferlerle çıkardığı AK Parti iktidarları, doğru, cesur kararların ve kendinden emin güvenilir kadrolardan oluştuğu için hep ön safta yer almıştır. Yaptığı hizmetlerden dolayı AK Parti’yi küçük düşürmeye, desteksiz bırakmaya çalışan iç ve dış güçlere karşı halkımız desteğini hiçbir zaman çekmemiştir. Kendine ve ülkesine hizmet eden bu kadroları yalnız bırakmayarak her sıkıntılı ortamda sırtlamayı tercih etmiştir. Bu konuda yüce milletimize sonsuz teşekkür ediyorum”.
 Referandum sürecinin Mardin’deki yol haritasını çizecek olan Seçim Koordinasyon Merkezi’nin(SKM) kurulma hazırlığı içerisinde olduklarını belirten İl Başkanı Dündar, “1 Kasım seçiminde SKM başkanlığını büyük bir özveriyle yürüten İl Başkan Yardımcısı."Eşref Cihan ve ekibi bu zorlu ve sorumluluk isteyen görevi tekrar üstlenerek bizlere gereken seçim çalışma planını hazırlayacaklardır. SKM’nin plan cetveli dâhilinde, bizler her seçim çalışmasında olduğu gibi Mardin’i çevreleyen her karışı adım adım gezeceğiz. Yapılacak olan referandum seçiminin önemini ve neden ‘evet’ denilmesi gerektiğini herkese ileterek desteklerini talep edeceğiz. Bizlere zaten yabancı olmayan mahalle/köylerimize tekrar giderek, daha önce çok defalar ziyaret ettiğimiz vatandaşlarımızı, köylü kardeşlerimizi ziyaret edip olurlarını isteyeceğiz. Hatırlayacak olursak Cumhurbaşkanının doğrudan halk tarafından seçilmesini içeren referanduma vatandaşlarımızın yaklaşık yüzde 69'u destek verdi. Bu güvenin zedelenmemesi, yürüttüğümüz davanın zarar görmemesi için emin adımlarla ve çok titiz bir çalışma içerisinde olacağız”.
Dündar, “Teşkilatlarımız, milletvekillerimiz, milletvekili adaylarımız, bu davaya gönül vermiş tüm aday adaylarımızla, STKlarımızla ve ülke çıkarlarını düşünen ismini sayamadığımız tüm vatandaşlarımızla beraber referandum sürecini başarıyla tamamlayacağımıza yürekten inanıyorum. Allah’ın izniyle 15 Temmuz’da darbecilere sabahı göstermeyen bu halk yüksek bir oranla evet diyerek ülkemizin önünü açacaktır. İster dış şerler, ister içerdeki kirli odaklar olsun halkımızın imanlı duruşu her şeyin önündedir”.

Güncelleme Tarihi: 06 Şubat 2017, 22:52

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER