banner113

Dündar, İstikrarsızlığı Kendine Hedef Koyan Kesimlerle Mücadelemiz Devam Edecek

Merakla beklenen aday listesi görücüye çıktıktan sonra AK Parti Mardin İl Başkanlığı ve adaylar büyük bir süratle seçim çalışmalarına başladı.

Dündar, İstikrarsızlığı Kendine Hedef Koyan Kesimlerle Mücadelemiz Devam Edecek
 AK Parti Genel Merkez tarafından, büyük bir kamuoyu araştırması neticesinde Mardinli vatandaşların görüşleri doğrultusunda seçilen AK Parti Mardin Milletvekili Adayları yapılan geniş katılımlı tanıtım toplantısından sonra hiç vakit kaybetmeden seçim mahallerinde çalışmalarına başladılar.

    Çalışmalara ilişkin bazı açıklamalarda bulunan AK Parti Mardin İl Başkanı Mehmet Ali Dündar,”1 Kasım seçimlerine doğru gittiğimiz bu zaman diliminde AK Partiye gönül vermiş bütün vatandaşlarımıza ve teşkilat mensuplarımıza başarılar diliyorum. 1 Kasım seçimleri ülkemizin vizyonunun geliştirilmesi ve 2023 hedefine ulaşması açısından önemli bir dönüm noktası olma hüviyetini kazanmıştır. AK Parti Mardin Teşkilatı olarak bizler 1 Kasım seçimlerini zaferle kazanmamız adına üzerimize düşen bütün çaba ve gayreti gösterecek inançtayız”.

    Dündar,”  Bizler Mardin AK gönüllüleri olarak bu seçim sürecinde halkımızın sıkıntılarını da göz önünde bulundurarak, son dönemde yaşanan sürecide irdeleyerek her türlü sosyal ve siyasi çalışmalarımızı açık yüreklilikle, şeffaf bir şekilde halkımızla paylaşacak bir şekilde sürdüreceğiz. AK Parti İl Teşkilatı olarak tüm birimlerimizle ve adaylarımızla beraber Mardin seçim çalışmalarını her alanda sürdüreceğimizi buradan deklare etmek istiyorum.

   Mardin’in son yıllarda kavuştuğu huzur ve gelişmişlik seviyesini tekrar kazandırmak için AK Gönüllüler olarak bu saha çalışmalarında bütün enerjilerini sarf etme çabası içinde olacaklarını dile getiren Dündar,”umut ediyoruz ki Mardin halkı hem adaylarımızın hem de teşkilatımızın çabalarının Mardin’e gelecek adına katkı sunabilecek tek alternatif olduklarının bilinciyle sandık başına gitmeleridir. Bizler hiçbir baskıya, hiçbir tehdide ve hiçbir engellemeye boyun eğmeyecek şekilde bu seçim çalışmalarını sürdüreceğiz”. Dedi.

    Dündar, 2001 öncesi Türkiye’nin ve Mardin’in içinde bulunduğu koşullar göz önünde bulundurularak 2001’den itibaren bir yıldız gibi parlayan partimizin ortaya koyduğu politikalar ve yüklendiği misyon sonucunda hem ülkemiz hem de Mardin’imiz büyük bir kalkınma mevsimi yaşadı. Son dönemde bu ivmenin baltalanması adına yapılan çalışmaları hepimiz ibretle izliyoruz. Ve bizler 1 Kasım’da bu çabaları bertaraf etmek için elimizden geleni yapacağız. Sonuçta bizlerde AK Parti Mardin olarak istikrarsızlığı kendine hedef koyan kesimlerin umudunu kırmak için elimizden gelen her çabayı sarfedeceğiz. Dedi

Güncelleme Tarihi: 07 Ekim 2015, 23:44

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER