banner113

Büyükşehir Halk Otobüslerini Denetledi

Büyükşehir Ulaşım Daire Başkanı, şehir içi halk otobüslerini denetledi

Büyükşehir  Halk Otobüslerini Denetledi

Mardin Şehir içi hatlarda çalışan M ve H plakalı Özel Halk Otobüslerine yönelik halktan gelen yoğun şikayetler üzerine incelemelerde bulunan Mardin Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanı Mehmet Ata Altun, bazı şoförlerin yönetmeliği dikkate almadıklarını belirterek gerekli uyarının yapıldığını uyarıya uymayan kişiler hakkında da cezai işlem uygulayacaklarını söyledi.

Halktan gelen yoğun şikayetler üzerine Mardin Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanı Mehmet Ata Altun, Mardin Şehir içi hatlarda çalışan M ve H plakalı Özel Halk Otobüslerinde incelemelerde bulundu. Bazı araçlarda yolculuk yaparak incelemelerde bulunan Altun, " Ücret tarifesine uyulup uyulmadığı, bazı şoförlerin fazla ücret aldığı, yolculara kaba davranıldığı ve araçlara fazla yolcu alındığı gibi konularda bizlere yoğun bir şekilde şikayet telefonları gelmekteydi. Gelen şikayet telefonlarına ilişkin bir çalışma yapmak istedik. Çalışma kapsamında bazı araçlara binerek gözlemlerde bulunduk. Yapılan gözlemler neticesinde gelen şikayetlerden bazılarının doğru olduğunu tespit ettik " dedi.

Altun, yapmış oldukları gözlemleri raporlaştırarak kooperatif başkanları ile görüştüklerini ve gerekli uyarının da yapıldığının altını çizerek uyarıyı dikkate almayan kişiler hakkında da cezai işlem uygulayacaklarını söyledi.

Güncelleme Tarihi: 08 Aralık 2014, 17:24

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER