Bölünmez: “Daha Kaliteli Bir Sağlık Hizmeti İçin Çalışıyoruz”

TBMM İdare Amiri AK Parti Mardin Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı Mardin’de daha kaliteli bir sağlık hizmeti sunmak üzere gerekli çalışmaları sürdürdüklerini kaydetti.

Bölünmez: “Daha Kaliteli Bir Sağlık Hizmeti İçin Çalışıyoruz”

Mardin’de çeşitli temaslarda bulunan TBMM İdare Amiri AK Parti Mardin Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, Mardin eski Kadın Doğum Hastanesi olarak hizmet veren binanın yıkılarak yerine 30 üniteden oluşan yeni bir Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi’nin inşa edileceğini belirtti.

 

Mardin’de çeşitli temaslarda bulunan AK parti Mardin Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, Mardin’de daha kaliteli bir sağlık hizmeti sunmak üzere gerekli çalışmaları sürdürdüklerini kaydetti.

 

Mardin Devlet Hastanesine yeni bir ek bina projesi üzerine çalışmaların devam ettiğini kaydeden Çankırı, ayrıca daha önce halk arasında SGK binası olarak bilinen Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi’nin yıkılarak yerine 30 üniteden oluşan modern bir Ağız Sağlığı ve Diş Hastanesi’nin inşa edileceğinin müjdesini verdi.

 

Mardin İl Sağlık Müdürü Dr. Saffet Yavuz ile birlikte atıl durumda bulunan hastanede incelemelerde bulunan Milletvekili Bölünmez Çankırı, Mardin’in sağlık alanındaki ihtiyaçların giderilmesi için milletvekilleri olarak Ankara’da girişimlerini sürdürdüklerini bu konuda ilgili raporları hazırlayarak, yürüttükleri çalışmalara önemli desteği bulunan Mardin İl Sağlık Müdürlüğü yetkililerine de teşekkür etti.

 

Mardin Savurkapı’da  Ağız ve Diş Sağlığı hizmeti sunan eski binanın hizmetlerini, yeni bina inşa edilip, hizmete girene kadar devam edeceğini aktaran Bölünmez Çankırı, “Sağlık Bakanlığı’yla yapılan görüşmelerimizde atıl durumda bekletilen Eski Kadın Doğum Hastanemizin yıkılarak yerine yeni ve modern bir Ağız ve Diş Hastanesi yapılması yönündeki talebimiz uygun göründü. Şimdilik binanın yıkımı için nihai kararı bekliyoruz. Karar çıktığı anda yıkım uygulanacak ve yerine ağız ve diş sağlığı alanında modern cihazların da içinde bulunduğu 30 üniteli yeni bir hastane inşa edeceğiz. Mardin Devlet Hastanesi’nin üzerindeki yoğunluğu kaldırmak için aynı kompleks içinde 300 yatak kapasiteli yeni bir ek bina çalışmamız var. İnşallah bu konuda da çok yakında güzel bir haber paylaşacağız.” Diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 22 Nisan 2018, 23:43

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER