Başsavcı AKGÜN´den BİK´e Veda Ziyareti

Hatay’a atanan Kızıltepe Cumhuriyet Başsavcısı Atilla Akgün, Basın İlan Kurumu (BİK) Mardin Şubesi´ne veda ziyareti gerçekleştirdi.

Başsavcı AKGÜN´den BİK´e Veda Ziyareti

Basın İlan Kurumu Mardin Şube Müdürü Adnan Günbegi ve şube personeli tarafından karşılanan Kızıltepe Cumhuriyet Başsavcısı Atilla Akgün, Hâkimler Ve Savcılar Kurulu Birinci Dairesinin 25/07/2018 Tarihli Ve 1000 Sayılı Adlî Yargı Kararnamesi ile Kırıkhan Cumhuriyet Başsavcılığına tayininin çıkması nedeniyle veda ziyaretleri kapsamında BİK Şubesine geldiğini ifade etti.

 

Adnan Günbegi, Akgün’e, ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti belirterek,  BİK´in yeni mevzuatı ve çalışmaları hakkında bilgide verdikten sonra kendisinin, Kızıltepe Adliyesinin modernleşmesi için yapmış olduğu çalışmalarıyla hatırlayacağını belirterek, “Bu vesileyle yeni görevinizde başarılar diliyorum.” dedi.

 

Cumhuriyet Başsavcısı Atilla Akgün, Kızıltepe´de çalışmış olduğu dönemde Mardin ve Kızıltepe halkından her zaman destek gördüğünü dile getirerek, devam eden soruşturmalar ve davalarla alakalı basın mensuplarının ince çizgiye riayet etmesinden dolayı memnun olduğunu ve bölge de ayrılmasına rağmen bunun yeni bir başlangıç olduğunu söyledi.

 

Sohbetin ardından BİK Müdürü Adnan Günbegi, Kızıltepe Cumhuriyet Başsavcısı Atilla Akgün´e ziyaretin anısına, BİK´in yayınlamış olduğu Salık Veren Muhibban adlı prestij eseri ile Mardin'e özgü telkâri tekniği ile yapılmış ay yıldızlı rozet takdim etti.

Güncelleme Tarihi: 04 Ağustos 2018, 16:25

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER