banner113

MARDİN’DEN JAN ARSLAN’IN FIRTINASI GEÇTİ

MARDİN’DEN JAN ARSLAN’IN FIRTINASI GEÇTİ MVB Organizasyon farkıyla Mardin'de Jan Arslan Fırtınaesı esti.Gitarıyla sahnede 3 saatlik canlı performans segileyen Jan sevenlerine eşsiz bir gece yaşattı.

MARDİN’DEN JAN ARSLAN’IN FIRTINASI GEÇTİ

MARDİN’DEN JAN ARSLAN’IN FIRTINASI GEÇTİ
MVB Organizasyon farkıyla Mardin'de Jan Arslan Fırtınaesı esti.Gitarıyla sahnede 3 saatlik canlı performans segileyen Jan sevenlerine eşsiz bir gece yaşattı.


”Evînperverim” ile büyük beğeni toplayan Kürt Pop sanatçısı Jan Arslan’ın ilk konseri Mardin’de gerçekleştirdi. Mardin Artuklu Üniversitesi’nde  dinleyenleri ve sevenlMARDİN’DEN JAN ARSLAN’IN FIRTINASI GEÇTİ
MVB Organizasyon farkıyla Mardin'de Jan Arslan Fırtınaesı esti.Gitarıyla sahnede 3 saatlik canlı performans segileyen Jan sevenlerine eşsiz bir gece yaşattı.eri ile buluşan Jan Arslan’ın konserine sevenlerinin ilgisi  yoğundu.


Konserine başlarken  Kürt Pop sanatçısı Jan Arslan’a küçük hayranları tarafından çiçek verildi. Konserinde kendi parçalarınını yanı sıra Ahmet Kaya ve Cıwan Haco’dan parçalar da seslendiren Jan Arslan sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı.


www.mardintime.com ailesi olarak değerli sanatçımız Jan Arslan’a bize sesiyle ve gitarıyla yaşattığı o güzel anlar için teşekkür eder,sonraki konser ve çalışmalarında başarılar dileriz.

Güncelleme Tarihi: 11 Mayıs 2012, 10:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER