banner113

Mardin“Alevli Günler” İle Kahkahaya Doyacak

MVB Organizasyon İmzasıyla Cem Devran ile Erkan Can’ın oynadığı Alevli Günler Tiyatro oyunu 7 Aralık Pazar akşamı Saat 19'da Atatürk Kültür Merkezi’nde sahnelenecek.

Mardin“Alevli Günler” İle Kahkahaya Doyacak
İstanbul Halk Tiyatrosu, “Alevli Günler” oyununu 7 Aralık Pazar akşamı Saat 19'da Atatürk Kültür Merkezi’ndeAtatürk Kültür Merkezi’nde sergileyecek. Irmak Bahçeci’nin yazıp Yıldıray Şahinler’in yönettiği, Cem Davran, Bahtiyar Engin, Yıldıray Şahinler, Selin Yeninci ve Erkan Can gibi tanınmış oyuncuların oynadığı oyun, Atatürk Kültür Merkezi’nde sergilenecek. 7 Aralık Pazar akşamı Saat 19'da oynanacak oyun tiyatro severlere mutlu dakikalar yaşatacak.

“Alevli günler”Oyunun konusu şu şekilde:
“Çocukluğundan beri ayrılmamış üç arkadaş; biri mahallenin kasabı, biri muhasebeci, biri de Türk kültürü profesörü olmuş üç kafadar. İçlerinden biri kanser olunca, inançları gereği öldükten sonra yakılmak ister ve farklı olana yaşam hakkı vermeyen düzenle karşı karşıya gelirler. Başvurdukları her yerde başka komediler yaşar, her türden anlaşmazlık ve anlayışsızlıklarla karşılaşırlar.”



Bilet Satış Noktaları:

Dostlar Urfa sofrası,Sadık Künefe,Kahve Deryası



Salon:

Atatürk Kültür Merkezi


Tarih:
7 Aralık Pazar akşamı Saat 19'da



Güncelleme Tarihi: 06 Aralık 2014, 05:31

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER